Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bandyci czy Piraci?

<< < (7/13) > >>

Werewolf16:
Gdybym miał wybór, napewno oddałbym go Piratom.
-Są świetnie wyszkoleni i zorganizowani (pod dowodztwem Grega, nie Francisa)
-Są lojalni, nie zważają na złoto (Na grog i rum - owszem xD)
-Znają paru paladynów (a raczej paladyni znają ich z napadów xD)
-Mają fajną miejscówę, palisada jest, morze jest. Wyobraźcie sobie, przychodzicie, pijecie, wieczorem wspolna zabawa, potem spac, rano wstajesz i od razu do morza chlust.... to jest życie...
-Podoba mi sie ich styl życia, taki przemytnikowy...

Przepraszam, napisałem do moda xD

Pan Popkorn:
Ja bym się przyłączył do piratów bo u Samuela można kupić Szybkiego ÂŚledzia a jest tańszy od mikstur
szybkości.A u bandytów jest trochę głupio bo trzeba ciągle nosić ich pancerz.

Lees:
Gdybym miał wybierać zdecydowanie wybrałbym piratów. Dlaczego? Powód jest prosty - w obozie bandytów trzeba się liczyć ze stałą konkurencją na swoje stanowisko, gardło poderżną ci za kilka drobniaków, a u piratów możesz leżeć i nic nie robić, od czasu do czasu pomóc Gregowi w kilku sprawach. Ponadto piraci mieszkają na przyjemnej plaży,nie to co bandyci na cuchnących bagnach.

Kadash-zug:
No więc dołączył bym do bandytów , ale tylko jako szpieg piratów. Do obozu zaglądałbym rzadko , a byłbym tam najzwyklejszym kopaczem załatwiającym tam sprawy piratów np. zabójstwa , kradzieże , zwiady. Od czasu do czasu zabrałbym dla siebie trochę złota w kopalni.

Pinguin:
Ja bym się przyłączył do piratów, bo nie tylko są lepszymi ludźmi od bandytów, ale też mają lepszy obóz. Na bagnach jest beznadziejny klimat. Poza tym bandyci to najgorszy margines społeczny- ciągłe kłótnie i bójki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej