Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy Gothic 4 to będzie ten sam gothic bez bezimiennego ?
Gordian Morii:
Tak a poza tym myślę że bezimienny trochę się już przejadł. W końcu ile to razy możemy ratować ten świat jednym bohaterem, miejmy nadzieję że G4 pozwoli beziemu przejść na zasłużoną emeryturę i rzuci nam jakiegoś innego wybrańca niechby to był nawet synalek naszego bohatera z trylogii gothic.
Odium:
Racja. Jednak trzecia cześć pozostawiła w moim mózgu pewien zawód, który (w moim przypadku) odbije się teraz na G4. Tyle. Mam nadzieję, że nie mam racji co do tej odsłony.
Lesterek:
Arcania ma ogromne szanse na bycie najlepszą częścią z całej serii. Już mieliśmy okazję zobaczyć gameplay który pokazał jak wiele już zrobili a jak wiele mają czasu!
Co do Bezimiennego... będzie Rhobarem III a więc nie płaczcie że go nie zobaczycie. Mam nadzieję że nowy bohater będzie miał ciekawszy charakter.
Shaurthatu:
Ja wierze że czwarta i nowa odsłona gothica rozpocznie nowa erę tej serii z nowym klimatem i grafiką ale nie zapominajmy też o bezim który może tam odegrać jakąś tam role w nowej odsłonie G4.
Ci@cho:
No coz po tym jak zobaczylem zakonczenie z gotic 3 ZB to sie ciesze ze jest nowy bochater.Za bardzo beziemu odbilo na punkcie wladzy
Nawigacja
Idź do wersji pełnej