Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy gracie jeszcze w Gothic 2 NK ?
Pawel Najemnik z Farmy:
Ja osobiście gram od czasu do czasu w Gothica 2. Jak znajdę fajny mod do Gothica jedynki to może do niego wrócę. Nowsze gry? Nie Ja osobiście teraz gram w PES 2. Oczywiście zmieniony przez Polaków. (chyba weol.pl go stworzył) niedawajcie mi zato bana bo jak miałem to napisać nie reklamując ich.
Kirgo32:
W Gothic 2 Noc Kruka grałem raz, przeszedłem go i mi wystarczy. Od czasu do czasu zainstaluje sobie Gothic 1 i Gothic 2. A jeśli chodzi o nowsze gry, to gram w Wiedźmina, Racedriver:Grid i od czasu do czasu mam ochotę postrzelać sobie w Call of Duty 4 Modern Warfare. Ostatnio w gry komputerowe gram rzadko (jedynie od czasu do czasu mam ochotę sobie w coś pograć). Zamiast tego siedzę na Tawernie albo na innych stronach, gadam przez gg, słucham muzyki czy oglądam filmy.
Mistrz Yamana:
Oczywiście że gram, ale żadko, ale nie pamiętam żebym kiedykolwiek usuwał jakiegoś Gothica.
Gyngysz:
Ja już nie gram w żadnego Gothica. Ostatnio tylko grałem w Gothic 1 z Golden Modem, ale szybko mi się znudziło, bo ileż to można grać w jedno i to samo. Teraz gram w inne gry, nowsze i starsze (ostatnimi czasy jest to Wiedźmin, Call of Duty 2 i Crysis). Do Gothica wrócę niedługo, bo jeszcze nie przeszedłem trzeciej części, no i ma wyjść jakiś dodatek do niej.
Airyx:
Ostatnio grałem w Gothic 2 Noc Kruka, ale nagle przerwałem jakieś 4 miesiące temu, bo naszła mnie ochota na Morrowinda i Warlords IV. Póki co skupiam się na tych dwóch grach, ale jak za jakiś czas je przejdę/znudzą mi się, to pewnie powrócę do NK, żeby go dokończyć. ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej