Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy gracie jeszcze w Gothic 2 NK ?

<< < (7/7)

Drajwer:
Gram. Lubię nie raz sobie od nowa pograć w G2NK każdą profesją.

XBadManX:
 :o ja też dość często szukam jakichś dodatków do G I czy II. Ale teraz PS3 dostałem to rzadziej się nudzę.

Milten2000:
Gothic 1 To jest to niektóre misje są naprawdę mroczne, późniejszy bieg wydarzeń zawalenie kopalni, wygnanie z obozu zbieranie kamieni ogniskujących itp.  Poza tym gothic 1 to jedna z naprawdę niewielu gier, która pomimo upływu lat nie powinna być zmieniana. Przynajmniej ja tak uważam, a na pewno znajdą się osoby które twierdzą tak samo jak ja.

Milten2000:
Gothic 1 To jest to niektóre misje są naprawdę mroczne, późniejszy bieg wydarzeń zawalenie kopalni, wygnanie z obozu zbieranie kamieni ogniskujących itp.  Poza tym gothic 1 to jedna z naprawdę niewielu gier, która pomimo upływu lat nie powinna być zmieniana. Przynajmniej ja tak uważam, a na pewno znajdą się osoby które twierdzą tak samo jak ja. Zrobię na ten temat ankietę.

Milten2000:
Ostatnio w NK gram dość mało wolę Gothic 1 To jest to niektóre misje są naprawdę mroczne, późniejszy bieg wydarzeń zawalenie kopalni, wygnanie z obozu zbieranie kamieni ogniskujących itp.  Poza tym gothic 1 to jedna z naprawdę niewielu gier, która pomimo upływu lat nie powinna być zmieniana. Przynajmniej ja tak uważam, a na pewno znajdą się osoby które twierdzą tak samo jak ja. Zrobię na ten temat ankietę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej