Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kamień teleportacyjny
Sir_William:
Najlepiej przejdę od razu do mojego problemu. W jaskini pod Gothą znalazłem kamień teleportacyjny "Do świątyni Innosa" w Vengard'dzie, chociaż w Poradniku piszę, że powinien mnie przeteleportować do Sali Tronowej - mniejsza. Aby wyjść po za barierę trzeba kolejnego Kamienia, który teleportuje nas na drogę już po za magiczną kopułą. Jednak Arcymag dał mi kamień do Sali Tronowej. Tak więc utknąłem w stolicy a po za barierę można przejść tylko i wylącznie przy pomocy kodów. Czy jest jakiś inny sposób?
Simon:
Dziwię Ci się, że na tym etapie gry nie masz innych teleportów (przecież są w każdym mieście)...
Teleport poza barierę daje nam albo Rhobar, albo leży ona na stole koło Arcymaga (dokładnia nie pamiętam ale na pewno muszą tam być dwie: do sali tronowe i poza barierę).
Eron:
Wystarczy ze masz inny teleport do jakiegos miasta. Naprzyklas Reddoc i po sprawie przenosi cie od razu. No a jezeli nie masz to chyba Robhar ci daje kamien :D
Khaleb:
Rhobar daje Ci kamień teleportacyjny do sali tronowej... ten co jest w Gocie przenosi Cię do swiątyni Innosa w stolicy.A teleport za bariere dostajesz od maga, który ma jednocześnie ognisty puchar, nie pamiętam tylko jego imienia, ale wiem że znajduje się on nad sala tronową(w wieży)...Pozdro
DODO:
Kamień teleportacyjny leży na stole alchemicznym, który znajduje się w pokoju z Arcymagiem w Vengardzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej