Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Lee vs Gorn

(1/2) > >>

Hagen1995:
Tak sobie myślałem kto jest lepszy lee czy gorn Moim zdaniem jest lepszy lee bo był generałem i zna sie na taktyce walki i dużo wie a gorn był chyba pasażerem statku ale też się zna na walce.Lee ma dobry topór i dobrze walczy moim zdaniem wygrał by lee.

Kirgo32:
W Gothic 1 zapewne wygrałby Lee, ponieważ ma lepszą broń niż Gorn, lepszą zbroję i ma większe doświadczenie od Gorna w walce. Był generałem i dowodził swoją armią podczas wojny z Orkami (z tego co wiadomo dowodził bardzo dobrze i sprytnie), a Gorn po prostu umie bardzo dobrze walczyć i jest silny, ale nie ma tak dużego doświadczenia jak Lee.

W innych częściach obaj bohaterowie są mniej więcej tak samo mocni, ale to przecież temat o Gothic 1.

L@res:
Moim zdaniem w walce Gorn vs Lee wygrał by Lee ponieważ :
- jest dobrym wojownikiem
- Ma duże doświadczenie
- Posiada dobrą zbroję i broń

Mc:
Według mnie w gothicu 1 wygrał by zdecydowanie Lee, który jest silniejszy i bardziej doświadczony. W pozostałych częściach również Lee. Gorn ma mniejsze szanse, nie w ogóle nie ma :), ponieważ jest słabszy.

Tizgar95:
Eh no kolejny taki temat... Ale, żeby nie było off topu powiem, że moim zdaniem wygrałby Lee. Gorn może i jest ciut silniejszy od Lee, ale Lee jest zwinniejszy i sprytniejszy. Dowodził armią królewską i jest bardziej doświadczony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej