Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Przemytnik Kowal
Paladyn Beliara:
Mam 2 pytania:
1.W ktorym rozdziale angar (przemytnik-kowal) przekuje na miecz niosacy swiatlo??
2.Czy jak sie uczylismy u angara kowalstwa to u sanda(straznika kopalni) nie mozna juz??
Legolas:
Ja nie chce zakładać nowego tematu bo sie okaże że jest a sprawa jest bardzo ważna. Wziąłem zadanie od tego kowala. Gra mi sie wyłączyła sama, włączam ją a tego zadania nie ma już w moim notatniku i ide do kowala i nie mam możliwości oddanie mu stali. Ale jak pytam go o to że był paladynem to mówi mi żebym "Zapier***** po te cholerne pręty" :o :( pomożeta mi ??:D
Paladyn Beliara:
Musisz przeinstalowac gre.I mam jeszcze jedno pytanie (i tak nikt nie odpowiezial na tamte) :
Skad moge wziasc solucje do moda Bedrohung PL ??
Szkodnik6:
--- Cytat: Paladyn Beliara w 08 Sierpień 2008, 21:48:54 ---Musisz przeinstalowac gre.I mam jeszcze jedno pytanie (i tak nikt nie odpowiezial na tamte) :
Skad mogę wziasc solucje do moda Bedrohung PL ?
--- Koniec cytatu ---
Solucję do Bedrohunga masz w plikach gry czyli w katalogu System(od razu się instaluje z modem).
Werewolf16:
a ja mam 2 te same pytania i 1 inne
1.W ktorym rozdziale angar (przemytnik-kowal) przekuje na miecz niosacy swiatlo?
2.Czy jak sie uczylismy u angara kowalstwa to u sanda(straznika kopalni) nie mozna juz?
3.Co mozemy zrobic z krwia smoka??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej