Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Przemytnik Kowal

(1/3) > >>

Paladyn Beliara:
Mam 2 pytania:

1.W ktorym rozdziale angar (przemytnik-kowal) przekuje na miecz niosacy swiatlo??
2.Czy jak sie uczylismy u angara kowalstwa to u sanda(straznika kopalni) nie mozna juz??

Legolas:
Ja nie chce zakładać nowego tematu bo sie okaże że jest a sprawa jest bardzo ważna. Wziąłem zadanie od tego kowala. Gra mi sie wyłączyła sama, włączam ją a tego zadania nie ma już w moim notatniku i ide do kowala i nie mam możliwości oddanie mu stali. Ale jak pytam go o to że był paladynem to mówi mi żebym "Zapier***** po te cholerne pręty"  :o :( pomożeta mi ??:D

Paladyn Beliara:
Musisz przeinstalowac gre.I mam jeszcze jedno pytanie (i tak nikt nie odpowiezial na tamte) :
Skad moge wziasc solucje do moda Bedrohung PL ??

Szkodnik6:

--- Cytat: Paladyn Beliara w 08 Sierpień 2008, 21:48:54 ---Musisz przeinstalowac gre.I mam jeszcze jedno pytanie (i tak nikt nie odpowiezial na tamte) :
Skad mogę wziasc solucje do moda Bedrohung PL ?

--- Koniec cytatu ---

Solucję do Bedrohunga masz w plikach gry czyli w katalogu System(od razu się instaluje z modem).

Werewolf16:
a ja mam 2 te same pytania i 1 inne

1.W ktorym rozdziale angar (przemytnik-kowal) przekuje na miecz niosacy swiatlo?
2.Czy jak sie uczylismy u angara kowalstwa to u sanda(straznika kopalni) nie mozna juz?
3.Co mozemy zrobic z krwia smoka??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej