Strefa pomocy > Gothic

ÂŚwiątynia

(1/1)

Freek:
Witam , naładowałem Uriziela i powinienem iść świątyni , jednak nie moge , zwoju teleportacyjnego już nie mam , a gdy ściągam figurkę to brama sie nie otwiera.
]
z gory thx

Kirgo32:
Więc chyba został Ci już tylko kod. Naciśnij b lub c i wpisz Marvin. potem zatrzymaj swojego bohatera przy bramie do świątyni ÂŚniącego i wciśnij k. Powinieneś dzięki temu znaleźć się po drugiej stronie bramy.

Jeżeli nie chcesz użyć kodu to niestety nie potrafię Ci pomóc.

artur1231852479:
też to mialem musiałem użyć kodu :(

momo:

--- Cytuj ---Witam , naładowałem Uriziela i powinienem iść świątyni , jednak nie mogę , zwoju teleportacyjnego już nie mam , a gdy ściągam figurkę to brama sie nie otwiera.
--- Koniec cytatu ---
ÂŻeby otworzyć bramę, musisz zabrać figurkę do ekwipunku i pociągnąć dźwignię po lewej stronie, zaraz przy kracie.
Jeżeli to nie działa, to masz jeszcze 1 trick który pozwoli Ci wejść do środka bez kodów. Załatw sobie zwój przemiany, użyj go, i przemieniony w zwierze stań przed bramą, przodem do niej. Po wciśnięciu Enter, bezi powinien się "odmienić" po drugiej stronie. Nie wiem czy to działa przy wszystkich zwojach, ale na pewno przy przemianie w krwiopijcę.
Możesz też spróbować przemienić się w chrząszcza i zwyczajnie prześlizgnąć się pomiędzy kratami.

Freek:
Thx momo , to rzeczywiśćie działa , tylko u mnie nie w przemianie w krwiopijce , tylko w orkowego psa , no ale to szczegół ^^

Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej