Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zmienione głosy
Ainur:
Witam!zauważyłem że niektóre postacie w nocy kruka mają inny głos,na przykład Lester jak gadamy z nim o dostaniu się do miasta albo Akil kiedy z nim gadamy o zaginionych ludziach i wiele innych ludzi wie o co z tym chodzi.
user no. 11627:
Jak o co chodzi? Po prostu nie mieli wszystkich osób co dubbingowały podstawową dwójkę i musieli je kimś zastąpić, a jak wiadomo każdy człowiek ma inny głos.
Hagen1995:
Jak nie mają powinny mieć wszystkie mi się taki problem nigdy nie zdarzył a wymień kilka osób które u ciebie nie miały głosu.A masz oryginalną część gothic-a??
krasik20:
"Witam!zauważyłem że niektóre postacie w nocy kruka mają inny głos..."
"Jak nie mają powinny mieć wszystkie mi się taki problem nigdy nie zdarzył..."
Eee? Tak czy inaczej jest tak jak powiedział Pawel, po prostu nie zawsze jest możliwość, żeby ciągle ta sama osoba podkładała głos pod tą postać (NK nie był wydawany zaraz po G2)
Zombik625:
Zgadzam się z przedmówcą. Te osoby co podkładały głosu w podstawce, nie mogły podkładać w nocy kruka, więc wzięto innych aktorów. zauważyłem jeszcze jedną ciekawą rzecz w dubbingu mianowicie, osoba podkładająca głosu Miltenowi w G1 podkłada głosu Lesterowi w G2 ktoś jeszcze to zauważył?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej