Autor Wątek: Problem ze sprzedażą przedmiotów  (Przeczytany 4163 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mafiozomat

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problem ze sprzedażą przedmiotów
« dnia: 26 Lipiec 2008, 13:13:57 »
jak sprzedaje przedmioty to pojawiają się w takim okienku na środku a na gorze jest wartosc tych przedmiotów daje enter przyjmij i daje ekwipunek i za przedmioty nie dostałem rudy. Jak się sprzedaje przedmioty żeby dostać za nią rudę?
« Ostatnia zmiana: 26 Lipiec 2008, 15:19:18 wysłana przez Respev »

Offline Mc

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
  • Liczy się równowaga, reszta jest nieważna.
Odp: problem
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lipiec 2008, 13:16:40 »
heh słuchaj grając w I należy wybrać przedmioty ze swojego ekwipunku i równowartość z ekwipunku handlarza ( jeśli u ciebie wartość sprzedawanych rzeczy jest większa to on chętnie i je przyjmie nie dając ci niczego a jak jest na odwrót to nic nie da się zrobić. jak nie zrozumiałeś moge spróbować przytoczyć jakiś sccren.

Forum Tawerny Gothic

Odp: problem
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lipiec 2008, 13:16:40 »

Offline Pepesi

• Kret
  • *
Odp: Problem ze sprzedażą przedmiotów
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Lipiec 2008, 18:48:13 »
Po prostu tylko wystawiasz przedmioty na sprzedaż i nie bierzesz za to rudy. Aby ją wsiąść trzeba przejść na ekwipunek kupca, wybrać rudę i wystawić ją na kupno tak samo jak swoje przedmioty. Ale pamiętaj aby ilość rudy była równa z wartością przedmiotów.

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Lipiec 2008, 19:02:58 »
W G1 jest tak, że po obu stronach tabeli muszą być równe wartości przedmiotów. Dopiero wtedy można zaakceptować wymianę. Nie koniecznie muszą brać w tym udział bryłki rudy, mogą być różnorakie itemy lub zioła.

Offline Mati92

• Kret
  • *
  • Chwała Adanosowi!
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipiec 2008, 20:28:28 »
Aby sprzedać swoje rzeczy musisz zwiąść z tabeli kupca rude tak aby była jej równa ilość co wartość przedmiotów,które sprzedajesz. Możesz także wymienić swoje towary na towary kupca. Ja też na początku miałem problemy ale kumpel mi pokazał i wiem :)

Offline Anv

• Weteran
  • Reputacja: 4143
  • I am Iron man.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #5 dnia: 05 Sierpień 2008, 11:45:11 »
Jeżeli masz zamiar coś sprzedać to najpierw wstawiasz to do tych okienek na środku a potem wybierasz przedmioty z ekwipunku drugiej osoby np. rudę. dajes Enter i przyjmij. Musisz także patrzeć aby wartość przedmiotów drugiej osoby nie była wyższa od awrtości twoich. Wartości mogą być równe lub co jest mniej korzystne dla ciebie aby wartość twoich była mniejsza.
 Użytkownik niejednokrotnie powtarza porady po innych graczach, co często równa się odkopywaniem dosyć starych tematów.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #5 dnia: 05 Sierpień 2008, 11:45:11 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18