Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Patch 1.7 zapowiedziany!

<< < (19/20) > >>

Dominius:

--- Cytat: tomek007 w 21 Marzec 2009, 20:07:48 ---Hej to w końcu jest ten patch do G3-DO POLSKIEJ wersji czy nie? na stronie głównej got,gram pl ,piszecie że jusz jest a tu na forum co, że za 2tyg, więc jak to jest??

--- Koniec cytatu ---
To jest wersja international więc powinna działać z każdym językiem.

Isentor:

--- Cytat: Los_Emilos w 21 Marzec 2009, 21:38:00 ---Co oznaczają te opcje:
- alternatywna S.I (w poziom trudności)
- balans alternatywny (w głównym menu jest)?

--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=240
Polecam lekturę, po trochu opisane.

velkow:

--- Cytat: Isentor w 21 Marzec 2009, 22:17:38 ---
--- Cytat: Los_Emilos w 21 Marzec 2009, 21:38:00 ---Co oznaczają te opcje:
- alternatywna S.I (w poziom trudności)
- balans alternatywny (w głównym menu jest)?

--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=240
Polecam lekturę, po trochu opisane.

--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem tekst dwa razy lecz nie znalazłem odpowiedzi na pytanie dotyczące tych dwóch opcji. W imieniu innych użytkowników proszę o wyjaśnienie ich. :-)

Isentor:
S.I. to sztuczna inteligencja, a więc przeciwnicy nie są tępi jak poprzednio. To właśnie pisze w tekście, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Balans z tego co pamiętam tyczył się też czegoś związanego z walką. Chodzi o to by 1 wilk nie mógł powalić napakowanego bohatera.

velkow:

--- Cytat: Isentor w 22 Marzec 2009, 12:16:49 ---S.I. to sztuczna inteligencja, a więc przeciwnicy nie są tępi jak poprzednio. To właśnie pisze w tekście, kłania się czytanie ze zrozumieniem. Balans z tego co pamiętam tyczył się też czegoś związanego z walką. Chodzi o to by 1 wilk nie mógł powalić napakowanego bohatera.

--- Koniec cytatu ---

Masz rację, jest to zawarte w tekście lecz nie ma napisane, że jest to właśnie ta opcja, stąd nie znałem ich znaczenia. Dzięki za wyjaśnienie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej