Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Patch 1.7 zapowiedziany!

<< < (13/20) > >>

mingo:
Oświetlenie jaskini na plus. Mnie denerwowała ta wszechobecna ciemność, a jeśli miało to budować klimat IMO nie wyszło. SofAA rzeczywiście prezentuje się całkiem nieźle choć zmiany są raczej niewielkie. Widać, że prace trwają i jest na co czekać.

ww3pl:
Taka krótka dygresja panowie.
Szkodnik napisał, przy okazji premiery 'recenzji' gameplaya:
"Więc Little BiG BloG kłamie."
Materiał również dostaliśmy 15 lutego. Z tego co wiem, jako pierwsi. Z tego co wiedzą wszyscy, tekst został umieszczony wcześniej, niż na stronie gothic.gram.pl.
To tyle, nie chciałem pozostawiać sprawy niewyjaśnionej ;-)
Skąd się tu w ogóle wziąłem? A, zobaczyłem, że ktoś wchodził na stronę z tego forum ;-)
Pozdrawiam,
ww3pl.

Respev:

--- Cytuj ---Z tego co wiedzą wszyscy, tekst został umieszczony wcześniej, niż na stronie gothic.gram.pl.
--- Koniec cytatu ---
Tak, wasz tekst jest taki górnolotny, że praktycznie nie nawiązuje do prezentacji, a jedynie do informacji podanych na blogu RobeNa. Widzieliśmy ten sam gameplay, a jednak nasze serwisy mają dwie oddzielne opinie nt. EE. Nie wspomnę już o tym, że to, coście spisali, było wiadome już od dawna, na dodatek pialiście z rozkoszy, jak kurtyzana z wizytą u bogatego kupca na jarmarku, zachwalając EE ze wszystkich stron. Zresztą... co z tego, że pierwsi, skoro w waszym artykule nie powiało świeżością, a jedynie wazeliną i obornikiem?

--- Cytuj ---Materiał również dostaliśmy 15 lutego. Z tego co wiem, jako pierwsi.
--- Koniec cytatu ---
To źle wiesz, o czym niejednokrotnie zapewniał nas RobeN. Docelowym odbiorcą byliśmy my. Chyba, że myślisz, że twój zapyziały blog hostowany przez wordpress.com jest ważniejszym miejscem do publikowania takich rzeczy, niż oficjalny polski serwis. Utwierdza nas to tylko w fakcie, że pisząc, iż jako pierwsi w Polsce otrzymaliście materiał wideo, zrobiliście z siebie, jak to by powiedzieć, zadufanych w sobie bufonów i jeszcze macie czelność się kłócić, że dostaliście to pierwsi? Ekskluzywne grafiki pewnie też dostaliście?

ww3pl:
Aż dziwi mnie, że pomimo Twojego doświadczenia wciąż nie masz świadomości, iż w tym interesie jest różnie. Nawet jeżeli docelowym odbiorcą był serwis gothic.gram.pl nie musiało to wcale oznaczać, iż materiał dostaniecie jako pierwsi. Jeżeli zamierzasz trzymać się swojej wersji, bardzo proszę - może dalej będę bawił się w, jak to ująłeś, bufona, mimo to jednak wciąż będę w pełni świadomych pisanych przeze mnie słów. Smuci też nieco fakt, iż "Pierwsze wrażenia" zostały przez Ciebie odebrane w taki właśnie sposób - jak już mówiłem, są to wrażenia - moje własne, prywatne odczucia. Jako, że wiążę ogromne nadzieję z tą łatką, wydaje mi się, iż miałem prawo przedstawić całość w różowych barwach.
Co do drugiej części posta... nie skomentuję.
Szczerze? Spodziewałem się po Twojej osobie nieco więcej.
Niestety, srogo się zawiodłem.

Respev:

--- Cytuj ---Nawet jeżeli docelowym odbiorcą był serwis gothic.gram.pl nie musiało to wcale oznaczać, iż materiał dostaniecie jako pierwsi
--- Koniec cytatu ---
RobeN wyraźnie napisał - otrzymaliśmy go pierwsi, także bezczelną rzeczą wydaje się (jest?) pisanie, iż to wy dostaliście materiał pierwszy. Po drugie, skąd ta pewność, że rzeczywiście pierwsi? Wyrocznia powiedziała, czy może trzeba było chwytliwego tytułu, żeby na pusty blog zleciało się stado ludzi? Tak, twoje odczucia... napisane ręką RobeNa, tylko zamienione synonimami. Dalej - śmieszy mnie fakt, iż gameplay nie pokazał nic szczególnego od strony pozytywnej (w kwestii optymalizacji jest nieco inaczej), a twoje wrażenia zostały spisane na podstawie blogu RobeNa. Pisząc zapowiedź/recenzję, nie należy wprowadzać czytelnika w błąd tudzież nie wpychać bezmyślnej papki, która na waszym serwisie zabrzmiała tak, jak wideo zapowiedź "Zmierzchu Bogów" wykonana przez CD Projekt, którą można zobaczyć tutaj:
//www.youtube.com/watch?v=rxUKxzDtbcc
Powtarzam, nie ma podstaw do twierdzenia, kto pierwszy dostał film. Jest to o tyle idiotyczne, że film został przez RobeNa przesłany na rapidshare.com. Sugerujesz, że RobeN przesłał wam linki do filmu kilka godzin wcześniej, a nam specjalnie chciał zajść za skórę i odnośniki dostaliśmy dopiero kilka godzin po sytuacji? Ciekawe. Jest to dziecinna kłótnia, wynikająca z twojej inicjatywy. Jeśli chcesz dalej pisać takie głupoty i wyliczać, czy ty otrzymałeś materiał o minutę wcześniej od nas i vice versa, to rób to na swoim blogu. To jest porządne forum, a nie teatr. Chcesz wyreżyserować swój spektakl? Droga wolna - idź na swój blog i pisz co chcesz. Show must go on.

--- Cytuj ---Szczerze? Spodziewałem się po Twojej osobie nieco więcej.
--- Koniec cytatu ---
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej