Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Respev:
OK, poprawione.
Respev:
Kończymy właśnie niewidzialne ściany w Khorinis i Jarkendarze. Niebawem zajmiemy się Górniczą Doliną (chociaż nie wiem, czy tam jakaś ściana się przyda, jeśli tak - piszcie!). Najbardziej czasochłonna praca była na statku paladynów. Nawet nie wiecie, ile tam jest sposobów na wejście na niego już na początku gry (a to po dźwigu, a to po linie). Przy okazji naprawiłem błąd ze stojącym Gromem podczas snu. Po prostu twórcy gry w jego codziennych czynnościach wpisali złe położenie jego snu (zapomnieli dopisać jednej litery do nazwy waypointu). Problem już rozwiązany, a tutaj potwierdzenie:
Szkodnik6:
Pierwszy dialog z Pedrem(na Irdorath) jest po niemiecku, pisze Veräter!
Respev ty usunąłeś opcję dialogową u Thorbena dot. kupna wytrychów?
Respev:
--- Cytat: Szkodnik_66 w 17 Sierpień 2008, 14:07:46 ---Respev ty usunąłeś opcję dialogową u Thorbena dot. kupna wytrychów?
--- Koniec cytatu ---
A nie możesz sam sprawdzić? Nie chcę odpowiadać na każde takie pytania.
--- Cytuj ---Pierwszy dialog z Pedrem(na Irdorath) jest po niemiecku, pisze Veräter!
--- Koniec cytatu ---
Poprawione.
Szkodnik6:
--- Cytat: Respev w 17 Sierpień 2008, 14:08:30 ---
--- Cytat: Szkodnik_66 w 17 Sierpień 2008, 14:07:46 ---Respev ty usunąłeś opcję dialogową u Thorbena dot. kupna wytrychów?
--- Koniec cytatu ---
A nie możesz sam sprawdzić? Nie chcę odpowiadać na każde takie pytania.
--- Cytuj ---Pierwszy dialog z Pedrem(na Irdorath) jest po niemiecku, pisze Veräter!
--- Koniec cytatu ---
Poprawione.
--- Koniec cytatu ---
Respev no właśnie u mnie nie ma tego dialogu. A wcześniej był(przed wgraniem patcha). W liście zmian napisałeś, że usunąłeś błąd objajawiający się nieskończonymi wpisami w dzienniku kiedy pytaliśmy go o wytrychy, może przez przypadek usunąłeś ten dialog?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej