Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Mc:
--- Cytat: Respev w 01 Sierpień 2008, 13:29:47 ---Ta kryjówka martwych NPC musi istnieć. I tak nie da się tam dostać inaczej niż z kodami. Co do tekstu o zaginionym przyjacielu - można zrobić, by wyświetlał się tylko raz.
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to żeby te postacie nie pojawiały się przed ścianą w kopalni czy wogle przed kopalnią tylko za tą ścianą
a co do tego przyjacielo to go nigdzie nie ma to po co ma być wogle ten teks i on się pojawia tylko raz...
Respev:
--- Cytuj ---a co do tego przyjacielo to go nigdzie nie ma to po co ma być wogle ten teks i on się pojawia tylko raz...
--- Koniec cytatu ---
No to mów, o co Ci chodzi. Porozmawiaj z Bartokiem jeszcze raz. Kwestia, którą wymawia jest wskazówką, gdzie szukać handlarza ziela, więc nie jest zbędna.
--- Cytuj ---Chodzi mi o to żeby te postacie nie pojawiały się przed ścianą w kopalni czy wogle przed kopalnią tylko za tą ścianą
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy te zwłoki znajdują się przed kopalnią? Nigdy ich tam nie widziałem, co więcej, jest to niemożliwe.
Gorion:
Zgłaszam jeszcze jeden BUG do naprawy, a mianowicie:
Nieskończona ilość mikstur itp. jaką możemy sporzyć podczas gdy nasza postać jest atakowana(nie umiem tego lepiej wytłumaczyć).
I gratulacje dla Was, bardzo dobry pomysł z tą łatką.
Mc:
O mam jeszcze jeden, a mianowicie wejście do środka jakichś miejsc przez chodzenie bokiem, tyłem, za ochroniażem (np statek, wejście do miasta) i jeszcze nie budzenia nikogo podczas chodzenia tyłem lub skakania, bo tak można okraść wszystkei domy bez umiejetności skradania się
Respev:
--- Cytuj ---Nieskończona ilość mikstur jaką możemy wypić podczas gdy nasza postać jest atakowana(nie umiem tego lepiej wytłumaczyć).
--- Koniec cytatu ---
Wiemy o tym błędzie.
--- Cytuj ---O mam jeszcze jeden, a mianowicie wejście do środka jakichś miejsc przez chodzenie bokiem, tyłem, za ochroniażem
--- Koniec cytatu ---
To też wiemy. To będzie najtrudniejsze do naprawienia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej