Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Sirius:
Bo grasz na kodach.
kwikhodron:
Nie gram na kodach... Tak mam jak włączam grę, bez żadnych kodów. (bez patcha tak nie było)
Myszax:
Ja mam buga (nie wiem czy wszyscy) z NPC Mika, bo gdy dam mu 10 sztuk złota to mówię mu, że najemnicy są na farmie Akila to on idzię ze mną dojdzie do famy zatrzymuje się obok znaku i gadam do niego, że potrzebuję pomocy, na farmie Akila są najemnicy i dochodzi mi nowy wpis w dzienniku i 50 doświadczenia i tak mogę robić cały czas, a on będzie stał.
Adanos7:
--- Cytat: kwikhodron w 05 Kwiecień 2010, 15:25:48 ---A ja mam pytanie, dlaczego jak wciśnie się podczas gry H to leczy mi się całe życie?
--- Koniec cytatu ---
Bo pewnie zostało to włączone w pliku *.ini. Opcja ta odpowiada za szybkie leczenie, tzn. po wciśnięciu klawisza wypijasz miksturę (chyba najlepszą jaką masz). Podobnie powinno być z maną (klawisz M), ale chyba nie działa, bo klawisz M jest zarezerwowany, jeśli dobrze pamiętam, dla mapy.
Pandrodor:
Patch sweet i w ogóle, ale mam jeszcze propozycję (w czasie gry mi coś jeszcze przyszło do głowy, ale zapomniałem ;/):
- to może być dość trudne do naprawienia, ale dziwne trochę, że lejąc najemników (tych podpisani Najemnik) wieśniacy skarżą Lee, że się nad nimi znęcam :D Ja rozumiem, że ich psychicznie torturuję tym widokiem, ale przecież sami najemnicy, np. Torlof uważają, że walki są normalne, więc ta kara chyba nie na miejscu. Szczególnie można uważać to za bug, że Lee nas oskarża o pobicie wieśniaka ;P
- W porcie jest dwóch obywateli, którzy skarżą do straży, jak się pobije kogoś na ich oczach, podobnie jak tamci wieśniacy. W sumie lanie każdego kogo się da w porcie jest dość dziwne, ale ja bym się zdecydował - albo płacić grzywny za wszystkie bójki "nieustawione", albo przestawić tych dwóch jegomości - stoją naprzeciwko Moe. Pozostali - np. ci koło Alrika - są tolerancyjni. Chociaż w sumie jak tak teraz myślę to ruszanie tego byłoby niepotrzebne - pojawią się zwolennicy i przeciwnicy i patch przestanie być dla każdego. Ale w sumie skoro zmniejszyliście Demony to i może do tego się posuniecie xD
- Szkielety-magowie spawnują Szkielety, o tym każdy wie ;] Każdy też wie, że to studnia expa bez dna. Tak tylko przypominam, może uznacie, że i z tym by należało coś zrobić, np. nie dawać expa za tych Skeletonów robionych przez Magów. Ja myślę, że to dobry pomysł, bo np. w kopalni koło Dextera można na tym ładnie level nabić. Tam kręto jest i można spokojnie unikając maga lać sobie szkielety.
Czółko i jak coś to jeszcze napiszę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej