Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (62/70) > >>

muttley:
Wznawiam pracę nad Service Packiem do Gothic II: Noc Kruka.
Proszę o zgłaszanie błędów (od nowa, nie będę szukał co zostało odrzucone).
Najlepiej gdyby były zgłaszane taką formułką:
Opis błędu:
Miejsce:
Screen:

Przykład
Opis błędu: Idę do Lorda Hagena, i cały czas blokuje mnie strażnik
Miejsce: Khorinis, Górne Miasto, wejście do domu Gubernatora Lariusa.
Screen:

Robben:
A Ty w ogóle umiesz z tym robić? Poza tym, nie wiem czy się opłaca, bo wszystkie błędy i niemieckie teksty zostały poprawione. Jedynie, co miało się znajdować w SP v.5, to strzały do ognistego łuku i magicznej kuszy, ale dla tych dwóch rzeczy nie opłaca się od nowa wszystkiego robić (chyba, że Ci się chce).

Szkodnik6:

--- Cytat: Robben w 30 Lipiec 2009, 18:59:59 ---A Ty w ogóle umiesz z tym robić? Poza tym, nie wiem czy się opłaca, bo wszystkie błędy i niemieckie teksty zostały poprawione. Jedynie, co miało się znajdować w SP v.5, to strzały do ognistego łuku i magicznej kuszy, ale dla tych dwóch rzeczy nie opłaca się od nowa wszystkiego robić (chyba, że Ci się chce).

--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam to było parę innych błędów jak np. ten z Constantinem czy niewidzialne ściany. Fajnie by było aby wziął się za to ktoś kompetentny.

muttley:
@Robben
Potrafię skryptować, w spacerze też ogarniam :]
Czemu robić oddzielne ? Gothic Sourcer i mam wszystkie skrypty. Podawajcie mi te błędy.
Co do strzał, to nie jestem pewien czy robimy - to bardziej jest mod - w końcu może twórcy chcieli żeby ich nie było.
Zrobimy tak - do każdego release SP będę wydawał wersję v.x.x.1 np. v.1.4.1 - będzie to mod, który będzie to zawierał.
@Szkodnik
Dokładniej ?
@Topic
Proszę o więcej opisów bo dla 1 błędu to się nie opłaca tego robić.

Robben:
Poza tym niewielkim błędem z Constantinem (chodzi chyba o ten dialog z grzybami), wszytko zostało poprawione, a przynajmniej tak mi się wydaje (nikt nie zgłaszał innych błędów poza tymi, które zostały już poprawione). Miały być jeszcze wprowadzone te niewidzialne ściany, ale nie wiem, czy to ma sens (może jedynie przy strażnikach koło miasta mogłoby się to przydać). Musiałoby się znaleźć więcej błędów, bo dla jednego, czy dwóch nie ma sensu się męczyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej