Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (35/70) > >>

Respev:

--- Cytuj ---- zapis w dzienniku w misji ,,Moc strażnika umarłych'
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie wpisy w nowym SP będą po polsku. Po prostu wyciągnąłem skrypty z zapisami z polskiej wersji gry. O takie rzeczy się nie martw.

--- Cytuj ---- herszt orków w kanionie
--- Koniec cytatu ---
Już dawno poprawione i będzie w nowym SP.

--- Cytuj ---I mam jeszcze propozycję, żeby usunąć możliwość zdobycia z powrotem swoich sprzedanych przedmiotów od Sengratha (to ten z GD), kiedy zginie w 4 rozdziale.

--- Koniec cytatu ---
O tym nie wiedziałem, ale jutro to zrobię.

Szkodnik6:
Respev co do tych rzeczy co można zabrać od Sengratha w 4 dziale to jest jeden kruczek; on w w inwentarzu ma kuszę, która nazywa się "kusza Sengratha" i kiedy idziemy do Udara zaliczyć tę misję to jest dialog dot. tej kuszy, a Bezi mówi coś w stylu, że mam ją przy sobie. Więc gdybyś zrobił tak aby nie można wcale go obszukać to była by mała nieścisłość. więc proponują aby miał w inwentarzu tylko kuszę lub żeby leżała koło niego(to mi się bardziej podoba).
Może to nie ma wielkiego znaczenia ale wolałem o tym napisać.

Respev:
Błąd z Sengrathem pozostanie na razie nienaprawiony. Gorzej z Miką. Raz działa poprawka dotycząca tego nieskończonego doświadczenia a raz nie, więc będę musiał na razie ją usunąć z SP. Patch poprawia głównie te niemieckie teksty. A tutaj lista poprawek jutrzejszego SP:

--- Cytuj ---- Od teraz Grom śpi w łóżku w swoim namiocie, a nie na stojąco przed nim.
- Zmieniono nazwy drewna do cięcia z "Piła do cięcia" na "Drewno" (niedoróbka CD Projekt).
- Kolejne usunięcie ostatków niemieckich tekstów (jeszcze jakieś występują, prosimy to zgłaszać na naszym forum [gothic.gram.pl/forum]).
- Od teraz gracz nie może odkupić paczki stali od Huno.
- Teraz strażnik w kopalni bandytów po uwolnieniu niewolników nie ma kwestii "Uwolnij niewolników!".
- Naprawiono błąd w dialogu nauczania z Jackiem Aligatorem.
- Naprawiono błąd w wyniku którego niektórzy nauczyciele lądowali we wpisie "Nauka", a nie "Nauka w świecie zewnętrznym".
- Teraz w zadaniu "Ktoś coś zgubił" po oddaniu przedmiotu Hannie rzecz ta znika nam z ekwipunku.
- Naprawiono błąd spowodowany przez patch 1.2 w wyniku którego Thorben nie chciał nauczyć nas otwierania zamków za darmo po oddaniu księgi rachunkowej Lehmara.
--- Koniec cytatu ---

Nie ukrywam, że niektórych tutaj zgłoszonych błędów nie naprawiłem ale tylko dla tego, że albo są niemożliwe do usunięcia albo nie mam na nie teraz czasu. Nad SP pracuję głównie ja, a z racji tego, że nie mam teraz czasu, nie będę poprawiał po wydaniu kolejnego SP kolejnych błędów (no, chyba, że tylko te z niemieckimi tekstami). Jeśli znajdę chwilę wolnego, zajmę się kolejnymi błędami.

Szkodnik6:
Ahh.. nie naprawiłeś tych błędów z Edgorem :-*

Respev:

--- Cytat: Szkodnik_66 w 14 Wrzesień 2008, 18:56:07 ---Ahh.. nie naprawiłeś tych błędów z Edgorem :-*

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Nie ukrywam, że niektórych tutaj zgłoszonych błędów nie naprawiłem ale tylko dla tego, że albo są niemożliwe do usunięcia albo nie mam na nie teraz czasu.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej