Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Szkodnik6:
Respev mam pytanie czy naprawiłeś ten błąd z paczką stali u kowala Huna i błędY z Edgorem? A przemyślałeś czy usunąć tę krawędź - http://www.vpx.pl/foto,dobar_i_parlaf.html
--- Cytuj ---Jeśli nie zauważę tutaj kolejnych zgłaszanych błędów związanych z tłumaczeniem, nowy SP wyjdzie w tym tygodniu.
--- Koniec cytatu ---
Czyli patch wyjdzie dzisiaj ;D?
Respev:
Nie dzisiaj, w przyszły tygodniu. Dziś tego nie będę robił. TG Mod Studios nie usunęło krawędzi. ÂŚwiatem będziemy się zajmować (o ile będziemy w ogóle kontynuować projekt) dopiero w następnych patchach. To z Edgarem do naprawienia, ale na razie nie chce mi się tego robić.
Czaroxxx:
Przepraszam że wtrącę ale nie wiem czy była mowa o tym błędzie. Raz se gram i tam gdzie stoi herold <tak mi się wydaje, że tak się nazywa> no na tej mównicy ta mównica lata można by ją posadzić na ziemi.
Jeśli ten problem był poruszony to przepraszam.
Respev:
Takie rzeczy to w następnym patchu (jeśli się ukarze następny po nowym SP). Nie będziemy wprowadzać tylko jednej takiej zmiany i wsadzać od razu do SP. Przez takie zabiegi SP ważyłby z 80mb.
Robben:
Dobra, nie wiem czy to poprawione czy nie, ale mówię, ile jeszcze niemieckich tekstów udało mi się znaleźć w Jarkendarze, a więc:
- herszt orków w kanionie
- opcja dialogowa z Ramonem
- zapis w dzienniku w misji ,,Moc strażnika umarłych'' - tam jest napisane Quahodrons Fragen, a powinno być chyba ,,Pytania Quahodrona''
I mam jeszcze propozycję, żeby usunąć możliwość zdobycia z powrotem swoich sprzedanych przedmiotów od Sengratha (to ten z GD), kiedy zginie w 4 rozdziale.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej