Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!
Szkodnik6:
Kiedy u Logana użyjemy dialogu "Przyjdę później...", pojawia się on na "dole" a powinien być na górze i czcionka powinna być na biało jak to jest w innych dialogach kiedy mówi Bezi. Screen - http://www.vpx.pl/zdjecie,beztytulu1801.html
Knopix:
--- Cytuj ---Człowieku, wyślę Ci te 1000 skryptów i przewertuj je manualnie sam, a dopiero potem mądruj, ok?
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, ja też modowałem gothica i wiem że to nie jest łatwa, szybka, ani prosta sprawa... tylko że, się najnormalniej w świecie się dziwię po co w changelogu umieszczaliście coś, co bynajmniej nie zostało do końca rozwiązane.
--- Cytuj ---A, widzisz. zapomniałem dodać poprawionego skryptu Miki do instalatora.
--- Koniec cytatu ---
Ciesze się że mogłem wreszcie w czymś pomóc :)
Respev:
Jeśli nie zauważę tutaj kolejnych zgłaszanych błędów związanych z tłumaczeniem, nowy SP wyjdzie w tym tygodniu. Naprawdę, może nie wiele będzie poprawiał, ale najważniejsze błędy usuwa. Nie wiadomo, czy projekt będzie się rozwijał. Nie wiadomo jak potoczy się sprawa niewidzialnych ścian. Spójrzmy jednak na to z innej strony, SP rozwiązuje dużo problemów.
Nigi:
Znalazłem jeden bug. Kiedy porzyczamy kase od Lechmara, to normlanie po 3 dniach nasłał na nas dwóch gości (tego przy karczmie Kardifa i tego niedaleko domku Lechamra który pali). Niestety tak nie jest. I jeszcze po pobiciu go nie denerwuje się. I można nadal oddać złoto nie ważne co się stanie (no chyba że będzie 6 rodział, albo jak go zabijemy :-*)
Respev:
--- Cytuj ---Znalazłem jeden bug. Kiedy porzyczamy kase od Lechmara, to normlanie po 3 dniach nasłał na nas dwóch gości (tego przy karczmie Kardifa i tego niedaleko domku Lechamra który pali)
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem. W niespatchowanej grze tak było a już w spatchowanej jest inaczej? Skrypty Lehmara są oryginalne, w ogóle nie ruszane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej