Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (32/70) > >>

Knopix:
No właśnie coś mi się zdaje że nie naprawili tego błędu związanego ze złym przetłumaczeniem skryptów.
Ponadto ten błąd z proszeniem Miki o pomoc na farmie Akila również nie został naprawiony (sprawdzałem na SP 1.2, nawet gre przeinstalowałem i zacząłem od początku.)

Getar:
U mojego kolegi występuje taki błąd: kiedy(będąc rycerzem) w III rozdziale załatwimy wszystkie sprawy związane z dowodem na smoki, uwolnimy Benneta i załatwimy te inne sprawy, to pytając się Lorda Hagena, czy możemy wstąpić do zakonu, to on coś tam mówi, później zgadza się, ale kiedy teoretycznie daje nam zbroję paladyna, i zaglądam do ekwipunku, okazuje się, że mam drugą rycerską zbroję!Można jakoś to naprawić?

P.S.Musiałem używać kodów, żeby ją zdobyć.

Respev:

--- Cytuj ---No właśnie coś mi się zdaje że nie naprawili tego błędu związanego ze złym przetłumaczeniem skryptów.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, wyślę Ci te 1000 skryptów i przewertuj je manualnie sam, a dopiero potem mądruj, ok?

--- Cytuj ---Ponadto ten błąd z proszeniem Miki o pomoc na farmie Akila również nie został naprawiony (sprawdzałem na SP 1.2, nawet gre przeinstalowałem i zacząłem od początku.)
--- Koniec cytatu ---
A, widzisz. zapomniałem dodać poprawionego skryptu Miki do instalatora.

Robben:
Kolejna niemiecka opcja dialogowa pojawia się, gdy gadamy z Henrym, kiedy chcemy wejść do obozu piratów.

Respev:
O tym wiem, poprawiłem z tydzień temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej