Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (29/70) > >>

Eregrin:
Nie, tam gdzie jest teraz Troll. Tam jest taka skałka i on się na niej zacina. Zresztą zaraz zapodam screena z zaznaczeniem.

klik

adana4:
witam.Więc znalazłem 2 bugi ale nie wiem czy da sie je naprawić więc tak:
1Gdy idziemy bramą od miasta do miki (tego co dajemy mu złoto za pomoc) i jak przechodzimy przez most zwodzony to postać na tym moście skoczy (tak jakby w duł ale jest cały czas na moście )
2.Gdy jesteśmy w ruinach (tam gdzie jest portal) to sie gra przetnie i tak wolno chodzi (po zapisaniu i wczytaniu save jest już po staremu)
Ps. z tym czarnym trolem to jest prawda u mnie też tak jest

Respev:

--- Cytuj ---2.Gdy jesteśmy w ruinach (tam gdzie jest portal) to sie gra przetnie i tak wolno chodzi (po zapisaniu i wczytaniu save jest już po staremu)
--- Koniec cytatu ---
No i co ja mam z tym niby zrobić? Silnik od nowa napisać?

adana4:
oh przepraszam jak nie umiesz tego naprawić to bynajmniej grzeczniej odpowiadaj a co do bugów to jak idziemy pogadać z henrym to mamy zadanie zabić bandytów z wierzy to jak zabijemy ich i przyjdziemy z powrotem to znowu henry gada ,,kto idzie swój czy wróg" (gada 1 raz jak idziemy z nim pogadać za raz po polowaniu z jackem aligatorem)

Respev:

--- Cytuj ---oh przepraszam jak nie umiesz tego naprawić to bynajmniej grzeczniej odpowiadaj
--- Koniec cytatu ---
Nie, wiesz... po prostu jestem Copperfield i mogę poprawiać błędy związane z silnikiem gry bez jej kodów źródłowych. Nie ma możliwości naprawiania tego typu błędów, rozumiesz? Nikt nie ma takich umiejętności. A wiesz dlaczego? Bo to nie jest gra na licencji GPL, że cały jej kod jest dostępny dla wszystkich!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej