Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Service Pack v1.4 dla Nocy Kruka już jest (nowy patch)!

<< < (22/70) > >>

Respev:
Noi co mi po zapisie z piątego rozdziału? Wyraźnie napisane na stronie głównej, że zalecane granie od nowa, gdyż większość zmian nie wejdzie w życie. Pewnie dlatego nie ma u Ciebie tego dialogu.

Szkodnik6:

--- Cytat: Respev w 17 Sierpień 2008, 17:37:47 ---Noi co mi po zapisie z piątego rozdziału? Wyraźnie napisane na stronie głównej, że zalecane granie od nowa, gdyż większość zmian nie wejdzie w życie. Pewnie dlatego nie ma u Ciebie tego dialogu.

--- Koniec cytatu ---
Masz rację właśnie sprawdziłem trzeba było grać od początku. Przepraszam za niepotrzebny spam.

Nie wiem czy to było ale napiszę:po odmienieniu ze smoczego zębacza,ognistego jaszczura, polnej bestii, topielca, cieniostwora, jaszczura, warga(przynajmniej w przypadku tych bestii) aktywna broń zmieniła mi się na inną, w każdym przypadku na tę samą.

Respev:
To nie jest możliwe do zrobienia.

Szkodnik6:
Moglibyście zrobić zrobić coś z tą Vanją(tą z burdelu, stoi razem z Peckiem w jednym z pokoi). Po wykonaniu zadania dot. zaprowadzenia Pecka do koszar(aby dał nam broń, jeśli zostaliśmy strażnikiem) zostaje sama i stoi w wejściu do pokoju. Moglibyście zrobić np. tak aby po wykonaniu tego zadania poszła tańczyć razem z Nadią. Aha i dobrze by było abyście usunęli jej dialog „Jestem zajęta”.

Edit: Ma pytanie czy u was jak się oddaje skóry DZIKA Bosperowi to nie ma dialogów mówionych?

user no. 11627:

--- Cytuj ---Edit: Ma pytanie czy u was jak się oddaje skóry DZIKA Bosperowi to nie ma dialogów mówionych?
--- Koniec cytatu ---
No nie ma żadnych dialogów, ale czy to aż taki problem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej