Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
gotha wlicza sie do 3wyzwolonych miast ?
(1/1)
Audio:
mam putanko... wiem juz ze stolica sie nie wlicza a co z gotha ?
otoz zabilem tam demona i reszte ozywincow lecz przed wejsciem do gothy jest kilku orkow... no i gorna uwolnilem...
dostalem sie do stolicy i wyzwolilem ja..
jak ide do okary to tamtejszy szef mowi zeby odbudowac i daje 1000zlota i odbudowuje imasto i orkowie znikaja.. czy to sie wlicza w wyzwolone miasta ?
czy moze wlicza sie to jak sam wyzwole wczesniej gothe ?
czy w ogole po odbudowie i po samowolnym jej wyzwoleniu nie wlicza sie w 3 wyzwolone miasta ?
PS:wyzwolilem cape dun i montere...stolice i mam pytanko czy procz silden gothy jakie miasta sa do wyzwolenia zebym mogl wczesniej w nich wykonac zadania poboczne ?
Robben:
Gotha się nie wlicza, więc możesz z nią robić co chcesz. Teraz odpowiem na twoje drugie pytanie: poza Silden, Cap Dun, Monterę, jest jeszcze do wyzwolenia Geldern, Trelis i Faring.
Audio:
--- Cytat: Roben w 25 Lipiec 2008, 17:41:24 ---Gotha się nie wlicza, więc możesz z nią robić co chcesz. Teraz odpowiem na twoje drugie pytanie: poza Silden, Cap Dun, Monterę, jest jeszcze do wyzwolenia Geldern, Trelis i Faring.
--- Koniec cytatu ---
dziekuje Ci dobry czlowieku :D
po wykonaniu zadan pobocznych w tych miastach rozumiem ze mogę w calej myrtanie zgladzic orkow :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej