Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
kilofy mloty i pily ?
Audio:
--- Cytat: Kapii w 25 Lipiec 2008, 14:36:14 ---Są w na terenie stolicy. Wszędzie. Poszukaj we wszystkich domach. Trochę to czasochłonne, ale nie wiem jak opisać gdzie są. Nie ma punktów odniesienia, które sugerowały by, gdzie iść.
--- Koniec cytatu ---
nie wierze.. wlasnie szukalem ponad 1h ;/ i nic.. latalem jak glupi kazda chatke spalaca normalna i z piertrem przeszukalem.. juz nie mam problemu z kilofami.. po prostu kupilem je od kowalow.. ale mloty a tym bardziej pily ? skad mam je wziac ?
ja juz nie wiem... musilby kto dac mi screena gdzie znalazl cokolwiek bo ja procz kufrow i orkow nic nie znalazlem... cala stolice oblatalem wewnatrz zamku i poza.. nawet za bariera szukalem jakis czas...skakalem po ruinach i w ogole :((
skad wziac pily i mloty ?...
a i w poradniku napisane jest ze mieso i chleb tez znajde w stolicy... ale musilem dac swoje żarcie bo nie znalazlem...
a wiem co znalazlem... okolo 8paczek broni... jedyne co znalazlem
stefan666:
Nie załamuj się jeżeli szukałeś 1 godz. to znaczy że robiłeś to dobrze i nie ma i tyle. Zrób tak jak piszę Mantos trochę to zajmuję ale się opłaca. Hmm z tego co wiem zwykli handlarze mają zawsze przy sobie kilof np. buntownicy po wyzwoleniu jakiegoś miasta ;)
Audio:
--- Cytat: Pienik w 25 Lipiec 2008, 17:05:05 ---Nie załamuj się jeżeli szukałeś 1 godz. to znaczy że robiłeś to dobrze i nie ma i tyle. Zrób tak jak piszę Mantos trochę to zajmuję ale się opłaca. Hmm z tego co wiem zwykli handlarze mają zawsze przy sobie kilof np. buntownicy po wyzwoleniu jakiegoś miasta ;)
--- Koniec cytatu ---
tak chyba zrobie... a kilofy jak mowilem tak wlasnie kupilem w wyzwolonych miastach...
pila... no problemo moge poboc kogos... ale skad wziac zwykly mlotek (nie kowala) ?
Kapii:
Nie wiem tego. Sorry za informacje, ale mi to pomogło. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej masz paczki z bronią.
Robben:
Młotek ,,bierzesz'' od tych, którzy coś przybijają. Robisz tak samo, jak napisał Mantos: idziesz do kolesia, bijesz go, okradasz, czekasz aż wstanie i to samo robisz - tak samo z piłami, które posiadają niewolnicy, przy piłowaniu drzewa. Najlepiej bić niewolników w Cap Dun, albo w Reddock, bo oni piłują drzewo i w Ardei, bo tam są dwie osoby, które przybijają ścianę.
A Kapii niech nie wprowadza kolegi w bląd ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej