Cóż, jestem w trakcie czytania, znaczy przeczytałem, to jakże wspaniałe dzieło, przyjemnie jest nieco poczytać o zarządzie o pracy danych, opisanych grup zarządzających forum jak i danych osób. Wyjaśnione są, przynajmniej częściowo, obowiązki moderatora.
Zawsze chciałem być moderatorem, chodź zapał o staranie się o to stanowisko wręcz mi wzrósł, po przeczytaniu artykułów. Cóż, może będzie kiedyś okazja zostania w przyszłości...
Są wywiady z osobami zarządzającymi forum, z garstką użytkowników. Bardzo dobra praca, podziwiam cały zarząd, że stworzyliście to, bardzo dobry pomysł. o takich niespodziankach, po takich elementach urozmaicających stronę jak i forum, aż łezka się w oku kręci, a człeczyna jeszcze bardziej przywiązuje się do forum, czuje wręcz podziw w stronę twórców, brawo panowie.
Warto zauważyć również walory estetyczne, przynajmniej moim zdaniem wygląda to bardzo ładnie, stronie naszej gazetki, naszego biuletynu towarzyszą ładne obrazki (tło, ten rozwijający się pergamin, wiadome
), dobrze poukładane, logicznie artykuły. Cieszę się, że takie cudo powstało. Brawa dla twórców, redaktorów tego pisma
.
No i zapowiedź kolejnej niespodzianki