Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z uruchomieniem modów
mafiozomat:
Mam problem z modami uruchamiam moda (Szlacht um khorinis) dałem nowa gra i pojawia się czarny ekran z bezimiennym. Tak samo jest z każdym modem. Zwykła noc kruka działa normalnie. Przy wczytywaniu zapisów gra się wiesza i wyłącza. Próbowałem jeszcze raz zainstalować gothic startera. Co z tym problemem zrobić? Wcześniej nic takiego się nie działo.Przed problemem instalowałem moda (nie pamiętam nazwy coś na s) strzela się w nim do ścierwojadów i gdy daje nową gre w modzie to się pojawił czarny ekran z bezim. Z góry dzięki za pomoc.
"Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść." - tytuł tematu "problem" nie jest odzwierciedleniem twego problemu.
Gordian Morii:
Spróbuj uruchomić mod przez PlayerKita jeżeli nie pomoże odinstaluj tego starego moda i zainstaluj nowego jeszcze raz
mafiozomat:
Próbowałem odinstalować moda i zainstalowałem go znowu i nie działa. A playerkit to nie jest program do g1? Spróbuję uruchomić przez playerkita. Skąd ściągnąć playerkita do gothica 2 nk?
Gordian Morii:
aha bo to jest noc kruka myślałem że to g1. tam też jest mod o podobnej nazwie. Nie wiem co zrobić. Spróbowałbym jeszcze przeinstalować gothic i może by pomogło. Chyba że masz pirata to co innego.
mafiozomat:
Mam oryginał z cd-action. I jeszcze gdy nie było problemu w gothic starterze pisało spiel starten a teraz gdy mody nie działają pisze play the game.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej