Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gdzie jest klucz Salandrila ?
Tommy131:
Oglądałem filmik o Gothicu II NK i zobaczyłem coś o czym nie wiedziałem.Otóż w sklepie Salandrila ,za ladą jest przycisk który otwiera tajemny schowek i jest w nim skrzynia.Jak spróbowałem ją otworzyć to
się okazało że potrzebuje klucza ale kompletnie nie wiem gdzie on jest. Proszę o pomoc.
P0ZDR0
Boba Fett:
Klucz tego kupca jest bodajże w budynku obok - musisz przeszukać budynek, gdzie Salandril sprzedaje towary oraz gdzie śpi: w którymś powinien być ten klucz, dobrze się rozglądaj. (Zresztą jego znalezienie jest potrzebne do pewnego zadania.) Jednakże o ile mnie pamięć nie myli, leży on na kominku...
Tommy131:
Nie to nie ten klucz patrzałem i pasuje tylko do skrzyni z krwawym kielichem i w dalszym ciągu nie wiem gdzie jest ten klucz.
P0ZDR0
Eregrin:
Co co do tego klucza... Jest TYLKO kradzież kieszonkowa... Jak go pobijesz, to on i tak i tak go nie bbędzie miał. wiec pozostaje Ci tylko kradzież kieszonkowa, przeprowadzona na Salandrilu...
Mc:
musisz się nauczyć kradzieży kieżonkowej i zręczności do możliwości okradania podjrze "trudno będzie ukraść" albo "prosto..." nie pamiętam dokładnie ale jeden z tych
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej