Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czym najbardziej lubicie walczyć?
Ci@cho:
Najbardziej lubie walczyc mieczem jednorecznym. Moze zadaja male obrazenia ale sa szybkie i jak masz farta to zalatwisz wroga zanim cie udezy.
Skarpetus:
Ja najbardziej lubie strzelać z łuku i nawalać mieczem jednoręcznym . Jak stzrelam łuku gdzieś tak w 4-5 rozdziale potworki nawet nie zdążą do mnie podejść :lol:.Magia też jest przydatna ale ja nie przepadam za magią i magami ale czasem trzeba użyć deszczu ognia, lodowej fali,przyzwania demona czy też uleczenia.
Galeria_Ciastek:
Ja mieczem. Jak większosc zresztą. Może na początku nie wygląda to zbyt efektownie, ale pod koniec gry w lśniącej zbroi Palladyna i wielką kosą w łapach Bezi wygląda wspaniale (+10 do e-penisa :D). Magia niby też jest fajna jednak ja jej za często nie używam. W ogóle magiem grałem tylko 2-3 razy. A kusze... są zwyczajnie nieprzydatne. No czasem na Trutnia czy Krwiożłopce ale rzadko. Więc miecze rządza!!!! :D
Rikka Malkain:
Najlepsza jest broń dwuręczna zwłaszcza wielkie miecze z magicznej rudy, albo jakieś topory, wszyscy mówią, że broń dwuręczna jest wolna, ale gdy jesteś mistrzem szybkość zwiększa się znacznie. A najlepsze ataki wychodzą gdy łączysz ciosy.
Besidtha Avolis:
Magia BYŁA moim zdaniem najlepsza:) Ktoś mnie przekonuje na łuk:))
Chociaż łukiem lepiej niż magią:). Zgodzi się ktoś ze mną??^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej