Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Symbole <opowiadanie>

<< < (2/3) > >>

Mati92:
No cóż-nie wszystkim musi się podobać,ale dzięki za uwagę. Następnym razem jak będzie drugi rozdział to będzie dłuższy. A tak w ogóle to napisałem rozszerzenie.

user no. 11627:
Nawet mi się spodobało, jest dosyć ciekawe. Poza kilkoma błędami i powtórzeniami "prolog" :P jest ok! Czekam na drugą część i mam nadzieję, że będzie dłuższa. Ocena 7/10

Mati92:
quote author=Pawel_ADP link=topic=16544.msg109542#msg109542 date=1216898073]
Nawet mi się spodobało, jest dosyć ciekawe. Poza kilkoma błędami i powtórzeniami "prolog" :P jest ok! Czekam na drugą część i mam nadzieję, że będzie dłuższa. Ocena 7/10
[/quote] Jak Ci się podoba to fajnie ;) dodałem rozszerzenie
--- Cytat: Dexter666 w 24 Lipiec 2008, 11:30:04 ---Tutaj nie ma co oceniać. W regulaminie pisze przecież, że praca ma być na jedną stronę w wordzie. Tutaj nie ma nawet pół. Tekst jest słaby, masz przyzwoite 2/10. Za odwagę.

--- Koniec cytatu ---
Trudno :( nie wszystkim musi się podobać ;) :P
--- Cytat: Ball Devan w 24 Lipiec 2008, 10:20:45 ---Mam nadzieje, że rozdział 2 będzie trochę dłuższy a poza tym "Prolog"  jest super moja ocena 8.5/10

--- Koniec cytatu ---
Cieszę się że podoba Ci się :) Dzięki za tak wysoką ocenę! :-)
--- Cytat: VvMcvV w 24 Lipiec 2008, 09:00:29 ---Oprócz małych błędów super :P, ale krótkie strasznie czekam na rozdział 2 :P
Ocena 7/10

--- Koniec cytatu ---
Już przedłużyłem opowiadanie :)
--- Cytat: Asgarhan w 24 Lipiec 2008, 08:54:41 ---Co to za ocenianie bez surowości i czepiania się :D Ja bym to nazwał "Prolog" jak na rozdział jest strasznie krótkie. Popraw jeszcze trochę stylistykę, unikaj powtórzeń, a będzie dobrze. 6/10

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za uwagi. Przedłużyłem już opowiadanie . Dzięki za ocenę :)
--- Cytat: Mućka w 24 Lipiec 2008, 08:45:01 ---Nie bede surowy ;]
Osobiście opowiadanie podobalo mi się bardzo podobało. Szkoda tylko, że takie krótkie....
na 100 % przeczytam rozdział 2 jak wstawisz ;p

a 9/10

--- Koniec cytatu ---
Wstawię rozdział drugi na 100 procent. Dzięki za tak wysoką ocenę ;) ;)

HMM...doradźcie czy pisać drugą część?
Na razie upomnienie. Jesli nadal bedziesz pisal jeden post pod drugim, czy tez dodawal takowe nie posiadajace zadnej wartosci merytorycznej to czeka cie moderacja.

Szarleǰ:
Po pierwszę muszę powiedzieć że komentowanie co drugiej krytyki (która bądź co bądź nie jest krytyką bo ciężko nią nazwać słowa "no fajne fajne szkoda że krótkie 10/10") jest co najmniej idiotyczne i bezsensowne. Po drugie nie cierpię ani opowiadań, ani ludzi twojego pokroju, nie będę ci tłumaczył dlaczego. Rozumiem że mogłeś nie być nigdy na forum ale cholera od tego jest regulamin i powinieneś wiedzieć, że nie dubluje się postów... jest coś takiego jak opcja 'edytuj'.

Teraz co do samego opowiadania, muszę powiedzieć że pomysł miałeś całkiem dobry, pod tym względem nie można ci niczego zarzucić... szkoda tylko tego że ty się zabrałeś za jego wykonanie. Całkowicie spieprzyłeś sprawę. Już przymrużę oko na bezsensowne powiązania z gothiciem (miałem dużą nadzieję że wreszcie ktoś napisze coś całkiem swojego bez urizielów, xardasków, beziów i reszty wesołej gromadki), ale przez powtórzenia i błędy ortograficzne opowiadanie jest na prawdę denerwujące i aż odechciewa się człowiekowi tego czytać. Ponadto za szybka akcja, durne dialogi i 'dzieło' jest zdecydowanie za krótkie. Na koniec trzeba dodać, że niektóre teksty zastosowane w opowiadaniu doprowadzają człowieka do rozpaczy. Pozwól że niektóre z nich zacytuję.

--- Cytuj ---natomiast na dworze Grathema IV były same osobliwości
--- Koniec cytatu ---
Tego się nie da skomentować :-\.

--- Cytuj ---Zaproszony był król owego królestwa,jego żona i generałowie z jego królestwa.
--- Koniec cytatu ---
A może z 6 tych królestw jeszcze tu wsadź? Tak żeby było wesoło. Polecam słownik synonimów.

--- Cytuj ---Pośrodku Sali Tronowej stał tron króla Grathema IV.Nie miał on żony więc drugiego tronu nie było pośrodku. Po prawej stronie tron,na którym siedział Neopic,król Bladerametu a po lewej tron,na którym siedziała żona Neopic'a.
--- Koniec cytatu ---
Ilość powtórzeń w tym zdaniu przechodzi już ludzkie pojęcie, że tak powiem.

No a na koniec najlepsze:

--- Cytuj ----Idźcie już spać!  Noc już!
--- Koniec cytatu ---
Dawno się tak nie uśmiałem w każdym razie tekst jest tak niesamowicie durny i głupi że aż śmieszny.

Więcej cytować mi się nie chce, w każdym razie daj sobie spokój z pisaniem opowiadań :). Nie chcę tutaj uchodzić za jakiegoś znawcę, ale mówię co myślę. Oceny wystawiać ci nie będę bo jak na mój gust równa jest zeru. Wybacz szczerość, ale ja inaczej nie umiem.

Asgarhan:

--- Cytuj ---Ok a co powiesz na moją powieść "Ogniem i Szmatą" jest to komedia pisana wierszem więc dziś zaprezentuję Scenę I aktu I piszę ją już od dawna Uśmiech
--- Koniec cytatu ---

Koleś rozbawiłeś mnie :D Skąd Peanut może mieć o tym zdanie, skoro nawet tego nie czytał? ;) Po drugie mówił ci, żebyś skończył z pisaniem a ty mu się jeszcze narzucasz :D Nieźle ;]

PS. Eee, ktoś właśnie skasował post poprzednika... ;(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej