Tawerna Gothic > Serwis

3 lata Tawerny Gothic

<< < (3/5) > >>

Asgarhan:

--- Cytuj ---ÂŻyczę wszystkim wielu postów, ciekawych tematów, zero ostrzeżeń
--- Koniec cytatu ---

Dzięki :D

--- Cytuj ---oraz Gothica 4, który będzie bardziej podobny do dwóch pierwszych części serii, niżby do trzeciej.
--- Koniec cytatu ---

To najwspanialsze życzenie... Oby ;]

A tak poza tym to sto lat to za mało, dwieście by się nam przydało, ale i tak za 30 będzie koniec świata ;] Szacun dla tych, którzy są od początku, szacun dla zarządu, że przez trzy lata staliście się najlepszym polskim forum o Gothicu. TG nigdy nie zatonie... :)
Pzdr od Asgarhana i dalszych sukcesów ze mną, jako userem, a może w przyszłości kimś wyższym... :)

Mantos:
Już 3 lata. Jestem na TG prawie rok i przez ten czas dużo się działo. Mam nadzieję że forum będzie ciągle się zmieniało na lepsze ;]

Doman:
A więc już trzy lata. Zapewne bardzo dużo się zmieniło przez ten czas, oczywiście na lepsze. Chciałem złożyć życzenia wszystkim, a szczególnie osobą, dzięki którym to forum istnieje. Nie jestem tu długo, jednak to forum już stało się moim ulubionym. Dzięki niemu rozwiązałem kilka problemów i dowiedziałem się wielu rzeczy. Zapewne przez to forum rozwiązały się problemy wielu osób. Wielu dowiedziało się więcej o świecie przez martwą harpię. Do ilu dobrych rzeczy to doprowadziło.

ludi889:
sto lat wszystkiego najlepszego :)

Mantos:
Już jest jutro, więc czekamy na prezent. Co to jest? Czekoladka?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej