Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Smok ożywieniec
Bałtyk079:
otóż problem polega na tym że kiedy już docieram do tego głupiego smoka i rozpoczynam z nim walkę i ja spadam na glebę i nie mogę się podnieść. Co zrobić żeby się podnieść nasikam wszystko i nic a kiedy daje ctrl+strzałka w górę to tylko mi się smok ożywiniec podświetla co robić
Mc:
jeżali ci nie wstaje to albo nie zyje albo bug jakiś po prostu mosz pare sposobów
1 Sposób (innosa bez kodów czyli)
próbuj strzałkę w górę klikać jak nie działa to sposób
2 (Beliara z kodami)
BmarvinB i klawisz [f8] i ci wstaje
a gadałeś ze smokiem przed walką ??? i masz nałożone oko innosa
Bałtyk079:
żyć żyje bo użyłem sposobu beliara i mam cheat god a z f8 nie probowałem ale zawsze można.
A tak oko innosa mam założone i gadałem z smokiem. a jeszcze jest taki myk z tym ->,,Za drzwiami spotkasz czarnego maga.Porozmawiaj z nim,a potem go zabij.Znajdziesz w nim klucz i zwój z zaklęciem.Otwórz kluczem skrzynię która znajduje się w pokoju obok.Wyjmij z kufra oko mocy.Przeczytaj zwój otwierający drzwi i wypowiedz go przed drzwiami.załóż oko mocyi wyrusz do walki z smokiem ożywieńcem....''
A o co chodzi z tym okiem...
Mc:
co za oko mocy pierwszy słyszę hm... moze tu chodzi o coś innego niż o wyjęciu z kufra może o naładowanie chodzi oka innosa tam przy stoliku, niewiem. ja zawsze zabijam maga otwieram skrzynie nakładam oko innosa i ide na smoka gadam znim i daje fale smierci wypijam eliksir i jeszcze raz i po smoku a jak wojownikiem to atakuje go cały czas nigdy nie sprawdzałem co dokładnie jest w kuferku <Lol2> ale w poradniku oko mocy mogli tak nazwać oko innosa niewiem już sam teraz będę musiał sprawdzić :P
Bałtyk079:
no ale zajrzałem do tego kuferka i było tam coś takie jak oko mocy tylko nie podświetlało się na czerwono
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej