Autor Wątek: Kim chciał byś zostać gdybyś trafił do koloni karnej  (Przeczytany 9331 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline flake

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Kim chciał byś zostać gdybyś trafił do koloni karnej
« Odpowiedź #20 dnia: 02 Maj 2008, 23:35:46 »
Ja mam podobną wizję do Adi_93 mianowicie założył bym gospodę. Oczywiście z ochroną bo licho nie śpi!  
Oprócz ciepłej strawy i browarów, na klientów czekałyby "chętne do długich rozmów panie (zakładając, że takowe by w ogóle istniały   )" oraz jakiś zespół muzyczny. Dodatkowo sprzedawałbym różny "szpermel" czyli jakieś przeciętnej jakości mieczyki, kusze, wytrychy itp.
Wszystko co potrzebne by przeżyć w tym okrutnym świecie ;P

Offline jureus

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: 02 Maj 2008, 23:46:54 »
ja bym został strażnikiem w SO został bym mistrzem w łuku i broni jednoczęcznej i nauczył bym się wszytkich zdolnosci myśliwskich i złodzieskich pracować dla Gomeza super rzecz  

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #21 dnia: 02 Maj 2008, 23:46:54 »

Offline Dementor

• Myśliwy
« Odpowiedź #22 dnia: 03 Maj 2008, 18:46:01 »
Super tenat-ach, kocham Gothica
Ale zmartwiło mnie to, że "ustawiliście", że wszystko to działoby się w ÂŚwiecie przed upadkiem bariery
Ale mnie to pasi xD
No to tak: Ja najchętniej zamiszkałbym w SO, bo co miesiąc dostawy żarcia, kasa płynie za ochrone, jednak nie lubię nikogo bić za nic-czyli kopaczy. Chętnie NO-pracowałbym społecznie, tj. w Nowej Kopalnii i wydobywał rudę, czasem na polu ryżowym-w grze tak robiłem ! Zyskałbym szacunek wszystkich mieszkańców obozu-nawet magów. W sekcie jarałbym jointy-tonami, szczególnie Zewy Nocy-bo najtrudniej je zdobyć. Wcinałbym przysmak obozu-zupkę korzenną. Ale naprawdę, to baaardzo chciałbym zostać myśliwym-polowałbym dla pożywienia, czasem dla pieniędzy, podróżowałbym po kolonii, z czasem nauczyłbym się walczyć mistrzowsko bronią i zaciągnąłbym się do łowców orkór(MT). Odwiedzałbym starego kumpla Thangora z OP, strzelał z łuku z Diego z SO na strzelnicy, z Lesterem urządzalibyśmy sobie zawody kto wypali więcej "zielonych", z Laresem pilibyśmy ryżówkę i wino, z Lee gadalibyśmy o bitwach, z saturasem i Riordrianem-practicemagic'owalibyśmy, z Miltenem bawilibyśmy się w "debest fajerbol", z Gornem-wiadome-wypady na "polowania" na strażników, osobiście biłbym ich pięściami lub pałką-nie zabijałbym. Byłbym "wnuczkiem" dziadka alchemika, walczył z Orkami, przez przypadek zabiłbym śniącego( HEHE) no i uwolniłbym wszystkich z kolonii-ale nie za szybko-po 10 latach, hehe

Offline stachu king

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Maj 2008, 22:26:47 »
Cytat: Szakal 12
Ja bym sobie kupił Topór i Kusze taką jak ma Szakal. Zbudowałbym 3 Chaty Dla Diego który mie uwolnił od Bullita, Szakala i oczywiście mnie.Chaty stałyby w jaskini której był Strażnik który miał Naszyjnik z wyrytym napisem Nek.
Tak,tylko za co byś kupił tę kuszę i miecz,i skąd?Bo o ile wiem to on nie ma miecza tylko toporek i jest on unikatowy,dalej,sam byś zbudował te trzy chaty ściąłbys drzewa,obrobił deski i odpowiednio ułożył kształt ? i w końcu trzecie pytanie,zamieszkałbyś z Diegiem i Szakalem,tylko nie wiem czy by chceili zamieniać swoje wygodne i bezpieczne domy na chaty w obskurnej i niebezpiecznej jaskini,kolejne pytanie,jak byś zmieścił te chaty bo ta jaskinia to mała jest.
Ludzie, nie róbcie z siebie cudotwórców,w końcu każdy zaczyna od zera,gdybym ja miał to napisać w twoim stylu napisałbym tak"A ja bym zabił gomeza,Lee i Y'Beriona i byłbym władcą koloni" ale tak nie napisałem bo wiem że to zupełnie nierealne więc nie piszcie takich bzdur wiem że każdy tak marzy ,ale bądżmy realistami.

Offline Sierak2

• Kret
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 09 Maj 2008, 09:44:00 »
Cytat: szymon(bezimieny)
(...)ja na poczontku  zostal bym cieniem i polowal na zwierzyne za skury kupowal bym zarcie i bagiene ziele  po pewnym czasie zatrudnil bym magow ktorzy  by pokonali golema lodowego golema ognistego i golema kamienego  powiecmy ze wszyscy by zgineli a a bym zostal uczniem xsardasa...
Nie za dobrze Ci? Jakiś mag by się zgodził, a później Xardas by Cię przyjął na czeladnika?

Co do mojego pomysłu na życie, zrobiłbym tak:
Najpierw poszukałbym jakichś kolesi do współpracy. Później znalazłbym jakieś inne, dobre miejsce do kopania. Kopałbym rudę i po zarobieniu z tego dobrej sumki oddałbym kopalnię moim kolesiom. Mając wystarczająco dużo kasy, zamówiłbym u Huna zrobienie pancerza z płytek pełzaczy, wręczając mu materiał i grożąc śmiercią. Jakby mi jej nie zrobił mu bym pogroził, aż w końcu bym dostał. Gdybym miał już zbroję, zająłbym chatę na drodze między SO a kopalnią i utrzymywałbym się z polowań moim super-toporem. Po powstaniu NO, bym do nich dołączył i specjalizował się w napadaniu na konwoje. Po zniszczeniu bariery, stałbym się barbarzyńcą, grasującym między Khorinis, a farmą i dostarczałbym najemnikom trochę dodatkowych materiałów. Byłbym za Sylviem, a nie Lee.

Offline DartZenek

• Kret
  • *
  • Na avatarku scyzoryk z Biedronki za jedyne 0,001gr
« Odpowiedź #25 dnia: 18 Lipiec 2008, 15:14:04 »
Witam. Tu DartZenek.

Gdybyśmy żyli w świecie Gothic`a 1 i przyszłość całego królestwa, to co byście robili? Jestem po prostu ciekaw. Otwieram tyle wątków żeby nie być już CHÂŁOPEM, tylko OBYWATELEM.

Było już tyle podobnych wątków, wystarczy tylko poszukać. Po drugie, jeżeli przyznajesz się publicznie, że piszesz tylko, aby zdobyć nową grupę, to popularności raczej tutaj nie zdobędziesz. Temat zamykam, aczkolwiek jeżeli nie zgadzasz się z moją decyzją, to zapraszam na gg/priv[Serail]
 Tworzy tematy, które były poruszane już wielokrotnie na forum, co więcej przyznał się, że tworzy je tylko po to, aby zmienić swoją grupę, user często pisze również posty, które nie wnoszą nic do tematu.
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2008, 16:09:42 wysłana przez Serail »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #25 dnia: 18 Lipiec 2008, 15:14:04 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18