Strefa pomocy > Gothic
List do arcymaga
Acute Aaron:
Jeszcze jedna sprawa. W grze mamy możliwość wyboru obozu. Jeżeli już jestem członkiem Starego Obozu czy mogę zostać też członkiem innych? Czy jest jakaś kolejność postępowania w tym przypadku? Czy przynależność do danej grupy uniemożliwi mi dołączenie do innej? Rozumiem, że w każdym z obozów mogę wyszkolić się w innych dziedzinach.
Boba Fett:
Nie - możesz tylko do jednego. Jednakże nic nie stoi na przeszkodzie, by robić zadania z innych obozów. Prócz tego w pewnym momencie gry będzie zwrot akcji, dzięki któremu poznasz również inny obóz ,,od kuchni"...
A ja mam takie pytanie:
Czy zamiast oddać list Miltenowi można go dać Xardasowi do rąk własnych? Jeśli tak, to co mówi?
Gordian Morii:
Można wstąpić tylko do jednego obozu ale ja proponuję wstąpienie do starego obozu i zostanie strażnikiem można się nauczyć strzelać z kuszy u skorpiona a potem w 4 rozdziale gdy cię stamtąd wywalą to możesz zostać najemnikiem w nowym obozie lub nawet magiem wody co jest najbardziej opłacalne jeżeli chodzi o magów gdyż Saturas uczy cię kręgów do 5 a Corristo i Ball jakiś tam tylko do 4 więc potem Xardas może nauczyć cię 6 kręgu ale wybór należy do ciebie ja polecam Stary obóz a po 4 rozdziale nowy, do bractwa się nie pchaj nic ciekawego.
a co do listu do rąk własnych to nigdy nie próbowałem zawsze wybieram zwoje
Mati92:
Niestety nie da się dołączyć do dwóch lub trzech obozów. Ja proponuje zostać członkiem Starego Obozu i dołączyć do straży albo do Magów Ognia. W bractwie jest głupio. Magia jest tylko do 4 kręgu i w 4 rozdziale i innych do 6 rozdziału jest się Strażnikiem ÂŚwiątynnym A jak się jest strażnikiem albo Magiem to w 4 rozdziale "wywalą"cię ze starego Obozu i przyłączysz się do Najemników lub Magów Wody. A w 5 rozdziale albo w 6 można się przyłączyć do Xardasa (jak się jest magiem Wody) i zgłębić tajniki 6 kręgu.
Mc:
co do pytań grając w gre masz o wyboru 3 obozy to oczywist najlepiej wybrać SO i po 3 rozdziale idziesz do NO grając 2 raz możesz się przyłączyć do innego obozu zawsze jest coś innego w obozach nie znaczącegop nic dla fabuły ale jest :P
to zależy tylko od ciebie do którego obozu się dołączysz
co do listu to nie wiem
ale z nagród najopłacalniejsza jest ta najdrogoceniejsza czyli pierścień siły :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej