Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Fałuszywe udziały w kopalni
przemo0212:
Mam problem gram magiem i nie mogę znaleźć jeszcze dwóch udziałów w kopalni w poradniku przeczytałem że ma je jakaś Helena tylko gdzie ona jest?? :o
Boba Fett:
--- Cytuj ---86. Fałszywe udziały w kopalni – misja dla Magów
Zleca: Serpentes
Mag pragnie, byś odzyskał 13 udziałów do kopalni. Posiadają je następujące osoby: Bosper, Canthar, Helena, Hakon, Matteo, Orlan, Rosi, Salandril, Zuris. Tylko Salandril nie będzie chciał oddać swojego udziału po dobroci. Należy go pobić, a potem kazać iść do klasztoru.
--- Koniec cytatu ---
A Helena powinna stać tam, gdzie dotąd stała. =P
Gorion:
--- Cytat: Boba Fett w 22 Lipiec 2008, 17:02:38 ---A Helena powinna stać tam, gdzie dotąd stała. =P
--- Koniec cytatu ---
A nie każdy jest medium i nie musi znać położenia wszystkich NPC w grze. =P
Wnioskując po słowach przem'a:
--- Cytuj ---przeczytałem że ma je jakaś Helena tylko gdzie ona jest?
--- Koniec cytatu ---
można wywnioskować, że jest on początkującym graczem.
Ale wracając do pytania, Helena jest córką Onara i znajduje się na farmie swego ojca(konkretnie stoi nieopodal najemnika-Wilka).
Mc:
Hm... wiecie co u mnie w gothicu nie ma żadnej heleny a córka onara nazywa się Elena może jakiś bug mam lub coś <lol2>
przemo0212:
No Gothica II przeszedłem 12 razy tyle że pierwszy raz szedłem go magiem a te udziały rzeczywiście miała Elena a nie jak w poradniku Helena. Chyba że Elena to zdrobnienie od Helena ? No teraz już wiem żeby nie polegać za bardzo na poradniku bo ciągle szukałem tej Heleny a Elene omijałem wiedząc że udziały ma Helena. No dzięki za pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej