Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wulfgar vs Cord

(1/4) > >>

Ainur:
Witam moim pytaniem jest kto by wygrał moim zdaniem Cord,ciągle ćwiczy natomiast Wulfgar tylko się przygląda raz tylko go widziałem jak ćwiczył.

Laki13:
Wygrał by Cord, bo jest lepiej wyszkolony we władaniu bronią. Nie mówię, że Wulfgar jest słaby tylko, że poprostu Cord cały czas się szkoli i od czasu do czasu szkoli innych, a Wulfgar mało ćwiczy, a tylko uczy innych.

Enzo:
Ja też jestem za Cordem po prostu jest bardziej uparty, cały czas się szkoli i nie odpuszcza. Po drugie ma charakter najemnika, który na pewno przydał by mu się w walce.

Gunses:
Jasne że Cord. Ciągłe ćwiczenia dają mu dużą wprawę i nie pozwalają wypaść z formy. W przeciwieństwie do Wulfgara, który żyje w przekonaniu, iż jego wiedza na temat walki wystarczy mu bez potrzeby treningu. Cord mógł opanować wiele więcej umiejętności bojowych trenując, z resztą tak jak mówił Enzo, ma charakterek najemnika. Jak dla mnie to, w równym pojedynku, Cord - Wulfgar wygrał by na pewno Cord.

PzDr

Nordale:
Bez wątpienia Cord by wygrał, bo jest bardziej wyszkolony w walce niż Wulfgar. I tak najemnicy są lepsi niż strażnicy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej