Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czarne Charaktery

<< < (4/5) > >>

Belgarath:
Według mnie najsilniejszymi przeciwnikami są poszukiwacze... Smok ożywieniec też jest silny, ale jak na poziom i umiejętności bohatera podczas pierwszego spotkania odpowiednio z poszukiwaczami i smokiem to jednak poszukiwacze są silniejsi. Oczywiście ta cała gra jest prosta i nie wymaga raczej skomplikowanych umiejętności dlatego ciężko mi ocenić kto jest najpotężniejszy, ale postawię na poszukiwaczy. No i oni mają takie fajne głosiki ;D

Pawlas:
Czarny Mag. Dziwnie to zrobili, ale naprawdę sługa smoka ożywieńca jest silniejszy od samego smoka ożywieńca. Gdy pierwszy raz grałem w dodatek, to mi "szczena opadła", bo ja 32 lvl mag zostałem załatwiony w 3 sek. krzykiem umarłych, które przenika przez kolumny...  Nawet 2 demony naraz jest w stanie nim rozwalić...

I jeszcze ten mana drain po rozmowie...  W całej grze chyba tylko on taką umiejętność posiada... W G2 był potężny, ale nie aż tak, jak w NK.

Nie wiem za bardzo jakich jeszcze czarów używa (zawsze walczył ze mną krzykiem), wydaje mi się, że raz gdy go biłem świętym pociskiem, to chyba deszcz ognia wyjął, ale moge się mylić, gdyż dawno magiem nie grałem... Mimo co, łatwo mu uciec i na dystans, gdy nas nie widzi wykończyć magią, ale jakiego stwora magią na dystans jest trudno wykończyć?

Czarny Mag moim zdaniem ma najlepszy głos, szczególnie gdy wypowiada swoją ostatnią kwestię  ;D.

Guy:
Ja dałem na smoka kamiennego.

Ponieważ grałem łowcą smoków i miałem orkową zgubę ale pokonałem go dopiero z magicznym ostrzem bojowym więc sporo przygotowań do tej walki było. Miałem też lekką zbroję łowcy smoków bo do średniej potrzeba łusek z 2 smoków. Do tego był w fajnym miejscu i miałem nieco zabawy z dotarciem do niego (i nabijania expa :)) I były to chwile które najbardziej zapamiętałem w grze.

BógKamil:
nienawidzę poszukiwacza ponieważ wyskakuje mi i  opętanie które mie wkurza bo coś mi gada jakieś bzdury i czaruje mie

Diego4001:
Nienawidzę :
Poszukiwacz:
-opętuje mnie
-dość mocne dmg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej