Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgroźniejsze zwierzę pustyni.

<< < (2/11) > >>

Leon91:
Moim zdaniem również pełzacz(ze względu na jego dobre bloki,groźna jest odmiana pustynna jak i zwykła)Smok raczej nie jest zbyt dobry bo pokonywałem je już na początku gry(nie na pustyni,lecz w jaskiniach pod Cape dun)Chyba,że na pustyni występują jeszcze jakieś inne odmiany tego stworzenia...?

Gunses:
Ja, jak większość z moich przedmówców, postawiłem na Pustynnego Pełzacza. Ma bardzo trudne bloki, jeśli można nazwać obronę zwierzęcia blokami. Ciężko go zranić, a i nawet najlepszy miecz jednoręczny (miecz Rhobara) zadaje mu niewielkie obrażenie. Jak gdzieś widać jednego pełzacza, to od razu wiadomo, że niedaleko jest ich kilka. W G3 jest takie uproszczenie, że wrogowie atakują pojedynczo. Ale mino to walka ze stadem pełzaczy jest dość ciężka, co wpływa oczywiście na "+" grze.

PzDr

user no. 11627:
Ja również nie będę oryginalny, najgroźniejszym zwierzęciem na pustyni jest oczywiście Pełzacz Pustynny. Bardzo trudno się z nim walczy, często blokuje ciosy a jeśli uda się już go trafić to i tak zadaje mu się nieduże obrażenia. Ogólnie staram się ich unikać.

Laki13:
Najtrudniejszym potworem jest pełzacz zywkły, jak i pustynny. Bardzo ciężko ich trafić, zadajemy im bardzo mało obrażeń, świetnie się bronią. Pamiętam jakie miałem problemy z zadaniem zabicia pustynnych pełzaczy od jakiegoś gostka z Ben Erai.

Kirgo32:
Oczywiście, że najgroźniejsze zwierzę mieszkające na pustyni to Pełzacz piaskowy. Blokuje nasze ciosy, więc ciężko go trafić. Jest też dość wytrzymały, a gdy nas ugryzie to zabiera nam sporo punktów życia. Jeżeli trafimy na to nie wiadomo czy wyjdziemy z tego cało, ponieważ walka z całym stadem jest naprawdę bardzo trudna. Jednym słowem Pełzacze Piaskowe to zmora każdego poszukiwacza przygód na pustyni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej