Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najgroźniejsze zwierzę pustyni.

<< < (9/11) > >>

Rikka Malkain:
Nie wiem czemu uważacie pustynne pełzacze za takie silne, na początku są trudne, ale w etapach gry w których zacząłeś już szukać artefaktów Adanosa nie sprawiają wcale dużych problemów. Zagłosowałem na smoka bo strzela kulą ognia, ale jeśli znasz jakiś czar (wcale nie musisz być magiem i mieć jakiegoś super silnego) np. bryła lodu to masz większy zasięg niż on i już jest po smoku, a jeśli masz mało many to od czego są miksturki many? Uważam, że ognisty golem jest najsilniejszy (ale niestety nie ma go na liście  :'( ) bo jak smok strzela kulą ognia, ale ma znacznie większy zasięg.  

arni1552:
Ja też za pełzaczami trudne i często blokują

arni1552:
Też ognistego golema szukałem ale nie ma dlatego wziołem pe bo chodą w grupie smok łatwy a gdzie gargulec na liście?

jeryrep:

--- Cytat: arni1552 w 07 Styczeń 2014, 23:23:11 ---Też ognistego golema szukałem ale nie ma dlatego wziołem pe bo chodą w grupie smok łatwy a gdzie gargulec na liście?

--- Koniec cytatu ---

Ogniste golemy walesaja sie przy Ishtarze i przy swiatyniach. Gargulce sa na poczatku ruin Al Shedim.

arni1552:

--- Cytat: jeryrep w 08 Styczeń 2014, 08:20:40 ---Ogniste golemy walesaja sie przy Ishtarze i przy swiatyniach. Gargulce sa na poczatku ruin Al Shedim.

--- Koniec cytatu ---

Zapomniałem dopisać szukałem na ankiecie ciekawe czemu autor ich niewymienił :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej