Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
plemiona
yankus97:
www.plemiona.pl
kto jeszcze gra w plemiona
ja gram na 11 swiecie pod nickiem yankus
w tej grze chodzi o to zeby wybudowac wioski i przejmować inne
Eregrin:
Kiedyś w to grałem, lecz szybko mi sie to znudziło. Takie gry, jak plemiona czy ikariam, albo knightfight czy bightfight, nie mają po prostu sensu. Zwykłe marnotrawienie czasu, który można by spędzić, choćby na czytaniu jakiejś ciekawej książki, bądź też grając w naprawdę dobre gry. To jest na zasadach, że Ci, co mają premium, mają lepiej od tych, co go nie posiadają. Jest to zwykłe klikanie dla 10-cio latków, które niczego nie uczy.
Doman:
Ja tam grałem kiedyś, na 8 świecie, miałem ponad 400.000 pkt. ale uznałem że to strata czasu i że wolę wyjść sobie na dwór, a nie wysyłać wojo na farmy, czy szukać wioski do przejęcia, bo się szlachta marnuje.
--- Cytuj --- bightfight
--- Koniec cytatu ---
Chyba bitefight - gram w to i nie siedzę na tym godzinami. Najwyżej 30 minut dziennie się tym zajmuje.
Kapii:
Ja kiedyś grałem i... TO STRATA CZASU! Wręcz się uzależniłem. Siedziałem tam po 12 godzin dziennie. Te gry są dla tych, co nie widzą świata poza komputerem. Ja zamiast grać w takie gry wolę pograć z kumplami w nogę, lub pograć. Oczywiście nie chciałem urazić tych, co w to grają.
Leon91:
--- Cytat: yankus97 w 17 Lipiec 2008, 16:13:11 ---www.plemiona.pl
kto jeszcze gra w plemiona
ja gram na 11 swiecie pod nickiem yankus
w tej grze chodzi o to zeby wybudowac wioski i przejmować inne
--- Koniec cytatu ---
ÂŁadnie streściłeś o co chodzi w tej grze xD
ÂŻeby nie było offtopu:Nie gram w plemiona,chociaż grałem troche w gry podobne do tej np. "Battleknight" czy jakoś tam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej