Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Kupno komputera (cena minimalna)

(1/2) > >>

Los_Emilos:
Ile mniej- więcej przynajmniej trzeba wydać na komputer do gier (Black & White 2, Medieval II: Total War, Empire: Total War, Gothic 3 i dodatek, Oblivion, Wiedźmin, Two World i aby łatwo było go rozbudować do Gothic 4) aby pograć sobie na średnich ustawieniach grafiki w tych grach? Na pewno komputer brał bym, któryś z gotowców podanych na tym forach  o tematyce komputerowe.

user no. 11627:
Nowy czy składany z używanych części? Jeśli nowy to myślę, że w przedziale 1800 - 2200 zł można dostać w miarę przyzwoitą maszynę, jeśli chodzi o sprzęt używany to można już złożyć dobrego "składaka" w cenie 500 - 700 zł.

Los_Emilos:
Tylko czy warto ryzykować w używane części?

user no. 11627:
Sam sie nad tym zastanawiam, no ale jak ktoś nie ma kasy to innego wyboru niema. (Chyba że raty) :D

Asgarhan:
Chłopie widziałem kompa na Allegro, mianowicie firma Alfar: 4 GB Ram, procek dwurdzeniowy chyba po 2 Ghz na rdzeń, karta graficzna Geforce 8600 i dysk twardy 720 (lub 740) GB za 2499 zł :) Firma ma ok. 500 pozytywnych komentów :P Po drugie akurat ten komp mieli w Warszawie, więc mogę sam pojechać i odebrać, sprawdzić itd. Chyba się skuszę ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej