Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

czy 4 bedzie miala ten sam klimat co aktualne wersje?

(1/2) > >>

iceFunGot1934:
Jak na razie mam pewne obawy bo jestem wielkim fanem serii i nie wiem czy to bedzie 'to samo'...A co wy o tym myslicie?

Robben:
Myślę, że klimat nie będzie słaby i w najgorszym wypadku, będzie on taki jak w Gothicu 3. Ja zaryzykuję stwierdzenie, że będzie taki jak w Gothicu I i II. Zresztą, dla mnie bardziej liczy się fabuła.

Vigo:
A moim zdaniem klimatu z pierwszej części nie da się stworzyć po raz drugi... :P Chociaż mogą nas zaskoczyć jakimiś fajnymi nowościami lub czymś podobnym ale wątpię by dzieło dorównało Gothic I

Lney:
Dla mnie klimat to rzecz świeta w rpg ale w dzisiejszych trudnych czasach twórcy gier rpg bardziej zwracają uwagę na grafikę i efekty zapominając czym tak naprawdę jest rpg , mam nadzieję że będzie on tak dobry jak ten z 1 ale cosik w to nie dowierzam , ale nie sądzę by spadł z poziomu gothica 3 , pewnie będzie na wyższym poziomie niż gothic 3 ale na niższym niż 1.Ale tytuł brzmi intrygująco , nie wiadomo czego się po nim spodziewać ... może nas w końcu pozytywnie zaskoczą

@edit:cieszę się e czwórka będzie podzielona na rozdziały jak za starych dobrych lat,a nie cieszy mnie to ze będzie jazda konno , chociaż może, jak dobrze to wykombinują.

chamm3r:
nie wiem co masz do koni. Jeżeli zrobią jeszcze większy świat niż w g3 to będzie można się nachodzić. Owszem jeżdżąc konno omija się wiele rzeczy, jednak konie się przydają. Co do tematu rpg to rgp. g1 i g2 miało takie same zakończenia. Mało się decydowało. W porównaniu do innych rpg było to mąło. Mam nadzieję że w 4 będzie lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej