Autor Wątek: Problem z Nordmarem  (Przeczytany 2929 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline three6th

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problem z Nordmarem
« dnia: 14 Lipiec 2008, 23:11:12 »
No więc tak...

Na pewno były już tematy odnośnie obozów orków w nordmarze ale gdzie bym nie szukał to i tak nie znalazłem pomocy... :-\

Uściślając chodzi mi o zadanie oswobodzenia nordmaru: przeszukałem całą krainę wzdłuż i wszerz, zabiłem każdego orka który się tam znajdował, odbiłem kopalnię, przeszukałem każdą jaskinię i jestem (prawie) pewien ze w nordmarze nie ma już żadnego orka, a mimo to wciąż w dzienniku brak zapisu o zniszczonym jednym obozie (dojście do Nordmaru i wykonanie w nim większości zadań od początku gry, nie zajęło mi tyle czasu co bieganie po nim w poszukiwaniu orków)
Czy to może być bug? czy może jakiś obóz jest tak ukryty ze nie jest dostępny zwykłemu śmiertelnikowi?
stąd też moja prośba aby ktoś zaznaczył na jakiejś mapce nordmaru wszystkie obozy orków (z adnotacją czy obóz jest w dolinie czy moze wysoko na skałach 8))

i żeby nie marnować miejsca na forum :D
jeszcze 2 pytania
Dlaczego podczas oswobadzania Montery nikt z poza miasta nie przybiegł pomóc? :-\
Jeśli Gorna nie było w obozie pod Gothą (bug?) to wpłynie to jakoś na dalszą grę?

Pozdrawiam

Offline Patty

• Weteran
  • Reputacja: 7093
  • Wszechwiedzy nie mam, lecz wiem różne rzeczy
    • Karta postaci

Odp: Problem z Nordmarem
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipiec 2008, 08:59:27 »
1) Tego akurat nie zaznaczę, ponieważ misji nie przechodziłem. Ale mogłeś ominąć obóż na dalekioej północy. Pobiegaj jeszcze, a znajdziesz.
2) A kto ma przybiec? U mnie też migdy nikt nie przybiega. Tylko niewolnicy do pomocy.
3) Gorn do fabuły raczej potrzebny nie jest, bedziesz mógł dalej grać. Po prostu on pomaga w zabiciu ożywieńców z Gothy. Jak bardzo ci na nim zależy, wpisz w konsolę to: spawn Gorn. Bez kropki i zachowaj duże litery.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipiec 2008, 08:59:27 »

Offline Merdarion

• Kret
  • *
  • Mag Siedmiu Wiatrów
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Lipiec 2008, 09:08:06 »
Co do Nordmaru, to ja też miałem ten problem, mimo iż używałem mapki interaktywnej. Nieźle się nakląłem zanim znalazłem ostatnich orków. Na twoim miejscu przeszukałbym kanion zaczynający się od Orkowego Bębniarza i jeszcze okolice wieży Xardasa (chyba ze 2 obozy orków są tuż przy wschodniej granicy wody z lądem).
Jeśli chcesz mapkę z obozami orków, to możesz sobie pobrać tą, o której wspominałem. Jest temat o niej.

Co do Montery, to masz na myśli buntowników, że nie pomogli? Niestety u mnie też nie chciało im się ruszyć zadów.

Moim zdaniem brak Gorna, nie powinien wpłynąć na przebieg gry, bo przecież możesz sam iść do Gothy, żeby zabić demona i odebrać pierścień Adanosa.

Offline three6th

• Kret
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipiec 2008, 11:13:40 »
Cytat: Merdarion
Moim zdaniem brak Gorna, nie powinien wpłynąć na przebieg gry, bo przecież możesz sam iść do Gothy, żeby zabić demona i odebrać pierścień Adanosa.
Sam załatwiłem sprawę, chciałem tylko wiedzieć czy później jest potrzebny. Dzięki :)

Cytat: Merdarion
Jeśli chcesz mapkę z obozami orków, to możesz sobie pobrać tą, o której wspominałem. Jest temat o niej.
A można prosić o linka?
Bo opcja 'szukaj' trochę mnie zawodzi

Edit. Już linka nie trzeba, poradziłem sobie ;)
« Ostatnia zmiana: 15 Lipiec 2008, 11:44:07 wysłana przez three6th »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipiec 2008, 11:13:40 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything