Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Tajne miejsca w Khorinis, ukryte pomieszczenia
Eskel:
Ja bylem w tej piramidzie. I tego nie zaluje tylko z tego powodu ze jest miecz. a tak to sie nie oplaca.
Demola:
wiec tak:
1. Wyspa ze skarbami. Wskakujemy do wody na przystani i plyniemy prostopoadle do brzegu, po chwili doplywamy do wyspy z jaszczurami. Jest tam jaskinia z irytujaca pulapka. Mamy tam kilka kufrow, w tym jeden zamkniety na klucz. Klucz dostajemy od Hanny, gdy oddamy jej ksiege rachunkowa Lehmara (mozemy mu ja ukrasc przy odpowiedniej zrecznosci).
2. Gorne miasto, mieszkanie gdzie spia palladyni, a dokladnie pokoj obok, blisko ratusza, po schodach do gory. Przycisk w scianie. Odsuwa sie szafa obok przycisku i na scianie wisi zwoj.
3. Gorne miasto, dom sedziego, przycisk w tarczy na pietrze. Otwiera sie komnata na parterze z kufrem. Klucz trzeba ukrasc sedziemu przy odpowiedniej zrecznosci. W kufrze Krwawy Kielich.
4. Gorne miasto, dom Valentina, drugi dom po prawej wchodzac do gornego miasta. Przycisk w lampie na pietrze. Otwiera sie komnata na parterze z kufrem. Klucz ma Valentino, mozna sprobowac ukrasc.
Tommy131:
O ile dobrze pamiętam to Vino farmer Lobarta ma w lesie ukrytą pracownię.Wychodzisz z miasta tam gdzie jest Mika i skręcasz w lewo.Idziesz na górę i przy dużym drzewie skręcasz w prawo.Idziesz ścieżką i skręcasz w lewo tam gdzie są zębacze i idziesz prosto po drodze spotkasz dużo stworków.Jak dojdziesz do skały to idziesz w prawo tam (UWAGA!) są jaszczury i trochę dupereli takich jak kusza myśliwska.Potem idziesz prosto i zobaczysz jaskinie w której są dwa szczury.Wchodzisz do niej i jest tam kołowrót i żeby go przekręcić musisz mieć łój kretoszczura który możesz kupić u Martina za 10 sztuk złota.W środku jaskini znajduje się książka "Potęga winnego grona",dużo butelek dżinu i parę innych rzeczy.
P0ZDR0
Drago12:
Przypomniało mi się jeszcze jedno miejsce. Kiedy idzesz do słonecznego kręgu cały czas idż prawą stroną . Po jakimś czasie natrafisz na jaskinie . Jest w niej chyba z pięć szkieletów a na końcu dwuch wojowników cienia (bardzo mocny nieumarły) a pomiędzy nimi lata miecz smocza zgóba(80 sił. 80 ob.) . w jaskini jest także dużo innych cennych rzeczy.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej