Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czyją drogę wybraliścię
Kali_Pl07:
ja robiłem tak najpierw exp na zwierzętach potem godziłem obie drogi idąc Adanosa potem zapisywałem save,a i robiłem rewolty na korzyśc Innosa zapisywałem na nowym wczytywałem i następnom droge i tak po kolei ale najfajniejsza była Innosa
Robben:
Tu wszyscy są za Innosem... :P. Ja zanim jeszcze zagrałem, to wiedziałem, że wybiorę ścieżkę orków i tak zrobiłem, chociaż droga orków prowadzi do zwycięstwa Adanosa, a ja wolę Beliara :P. Ale przynajmniej orkowie modlą się do Beliara i to mnie cieszy :).
Anarchy:
Ja przeszedłem każdą drogą:P Ale na początku grałem z Innosem, więc jego wybieram:P
Patty:
Wybrałem drogę Beliara. Mogłem się wyżyć po 2 grach i jednym dodatku bucia dobrym chłopczykiem. Jest po prostu lepiej. No i każdy wie, że zły zawsze lepszy. Ma więcej złota, radość zabijania, itp.
Tak nawiasem, dwie litrerówki w sondzie.
Doman:
Ja wybrałem drogę adanosa, jak kto woli drogę orków. Lubię orków i nie chciałem nic im robić. Droga innosa, zdecydowanie odpada, bo nie lubię tego dziada, a po za tym, za nim wybrałem jakąś ścieżkę, miałem pancerz orków i chyba nie muszę tłumaczyć, co muszę zrobić, aby go dostać. Nad drogą Beliara się zastanawiałem, jednak wolę orków niż asasynów. Szkoda tylko że nie ma posążków adanosa.
Czyli zagłosowałem na drogę orlów. Przydałoby się zmienić te opcje w ankiecie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej