Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czyją drogę wybraliścię
Kirgo32:
Za pierwszym razem wybrałem drogę INNOSA, ponieważ w poprzednich częściach graliśmy dobrym Bezimiennym, więc postanowiłem kontynuować jego walkę ze złem. Grając drugi raz, wybrałem ścieżkę Adanosa. Postanowiłem, że pomogę Xardasowi (Zresztą grając ścieżką Adanosa można być mniej moralnym i wybijać nie tylko Orków a i ludzi xD). ÂŚcieżką Beliara nie grałem i nie zamierzam grać, bo Gothic 3 już mnie po prostu nudzi i nie mam zamiaru trzeci raz przechodzić tej gry.
A która ścieżka najbardziej mi się podoba? Adanosa. Tak jak mówiłem można w niej być trochę mniej moralnym.
robar 3:
innos,innos,innos i jeszcze raz innos.ścieszka beliara mi sie niepodobała bo w 2 częściach jest sie dobrym a w 3 zły?
Afish:
W sumie to jesteśmy niby dobrzy, my poprostu wypełniamy plan Xardasa i tyle, jesteśmy wybrańcem bogów i dlatego nas wybrał bo najlepiej nadajemy się do tej roboty. A wracając do tematu to Najciekawsza jest scieżka Adanosa bo jest to w zasadzie kontynuacja planu Xardasa z poprzednich cześci.
gumbas18:
Ja przeszłe grę Gothic 3 wszystkimi drogami ale najlepiej grało mi się ścieżką Innosa ponieważ lubię grac po stronie dobra i lubię niszczyć orków bo przecież wysłannicy Innosa tak robią ale nie tylko dlatego jestem za Innosem jest jeszcze to że Innos jest bogiem sprawiedliwości więc dlatego podjąłem ostateczna decyzje co do ankiety i głosuje na Innosa
Maliniak:
jezeli nie ma adanosa to wybieram innosa poniewaz nie zagrazal rownosci pomiedzy bogami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej