Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Problem z hełmami i nowymi obozami

(1/3) > >>

DartZenek:
Elo elo 3 5 0. "Cześć, jestem tu nowy." Mam jeden, a może kilka problemów. Zainstalowałem sobie Gothic MT. Gram sobie w to od wczoraj. I to jest zajefajne ;D
Kłopot 1: Niewidoczne są chełmy i zbroje.(gdy zakładam zbroję, czy hełm nic nie widać)
2. Gdzie do jasnej ciasnej są te 3 kolejne obozy. Ich nie ma.(fanatycy, przemytnicy i strażnicy przed kopalnią) Może ukazują się w którymś rozdziale. Tak nie da się grać!!! :'( :'( :'(. Jak ktoś wie, to niech mi pomoże. I prosiłbym o mapkę z zaznaczonymi obozami w gothicmt. Z góry dzięki. A i jeszcze jedno... Knocą mi się textury ze starego obozu.

TomekLP:
Pewnie nie zainstalowales playerkita. Wejdz w folder glowny gry i poszukaj tak instalki o nazwie platerkit. Zainstaluj w foldezre gry i gotowe. Skasuja ci sie prawdopodobnie zapisy.

DartZenek:
zainstalowałem. Jak bym nie zainstalował, to jakbym w to grał. Mam nawet patha 1.03 do MT

Edit.
teorytycznie w moda nie da się grać bez playerkita.

Robben:
A przez co uruchamiasz Gothica? Jeśli nie ma obozów, nowych tekstur i postaci, to znaczy, że uruchomiłeś Gothica bez dodatku. Musisz kilknąć na ikonę ,,Gothic'', wyświetli ci się ramka, w której są trzy ikony - nalezy wybrać tą z uśmiechem i wcisnąć ,,Play the Game'' :).

DartZenek:
umiem uruchamiać. Mam nowe textury, qesty(bo mam to przemytnikami). Ale obozów nie ma. Może w którymś rozdziale się dopiero ukazują. Spróbowałem za pomocą kodów. Jakby te obozy były w GD to by sobie szły, a ja bym poszedł za nimi, a tak to stoją w miejscu.  Jeszcze wpisałem kod na runę teleportacyjną do obozu przed kopalnią. Gdy jej używam i chce się teleportować to on nie może. Może to jest w innym świecie? Prosiłbym o mapkę z zaznaczonymi obozami. Ja nawet nie wiem gdzie jest ten Kyro czy jak mu tam. On ma być w jakimś opuszczonym obozie myśliwych niedaleko SO. Ale nie wiem gdzie konkretnie. A gdzie jest obóz ÂŁowców orków?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej