Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najłatwiejszy smok
Pinguin:
Wiadomo, że smok bagienny. Sam niewiele atakuje i nawet nie za bardzo się broni przed ciosami. Na dodatek Rod i Cipher są z nami, więc poziom trudności spada praktycznie do zera ;)
Elrond Ñoldor:
Według mnie najprostszym smokiem, z którym dane mi się było zmierzyć, był niewątpliwie smok bagienny. ÂŁatwy dostęp do niego (parę wężów, krwiopijców, garstka jaszczuroludzi) prosta lokalizacja (nie trzeba było się namęczyć by go odnaleźć), i na dodatek dwóch pomocników którzy odwalili czarna robotę.
Dosłownie - ja stałem z boku i przyglądałem się jak zabijają potwory i na końcu smoka.
Lees:
Oczywiście najłatwiejszy był bagienny smok. Razem z Cipherem i Rodem walka z nim to zaledwie kilka sekund i po robocie. Dodatkowo prosta do zabicia jego obstawa i lokacja, którą chyba najłatwiej znaleźć.
KrZyChU7777:
Najłatwiejszym smokiem jest smok ożywieniec,westarczy sie schować i strzelać z kusz lub łuku
Rikka Malkain:
Jak większość myślę, że najłatwiejszy był smok bagienny, dlatego że najłatwiej się do niego dostać i ma najłatwiejszą ochronę. (paru jaszczuroludzi, kilka bagiennych szczurów, i chyba 3 bagienne węże, ale to w 2 korytarzu na bagnach).
No i pomagają nam Cipher i Rod czego więcej potrzeba do sukcesu? ;D
(Biffa nie chciało mi się tam ciągnąć to pomógł mi tylko przy lodowym i go odprawiłem) ;)
PS: Dowodem na to, że bagienny jest najsłabszy jest również to, że jest za niego najmniej doświadczenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej