Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najłatwiejszy smok

<< < (3/12) > >>

Sanin Sandaime:
Najłatwiejszy był smok ożywieniec.Rzucisz na niego trzy razy zaklęcie 6 kręgu a on już lezy martwy.

Patty:
Oczywiście smok bagienny i ożywieniec. Co to tego pierwszego, to pomoc jest bardzo duża, co praktycznie wyklucza porażkę. Teren jest dostosowany do osłabionej postaci, co pomaga.
A drugi? Tutaj nasz bohater jest tak silny, że bez problemu zabijamy go w kilku ciosach. Potężna broń, pancerz najlepszy, jaki możemy zdobyć dla naszej postaci. No i zabieramy ze sobą (chyba) jakąś postać ze statku, więc pomoc zawsze się przyda.

Drago12:
dla mnie najłatwiejszy jest smok bagienny bo kiedy z nim walcze to strzelam do niego z łuku z większej odległości a on zamiast ziać we mnie kulami ognia to zieje do mnie normalnym ogniem i to mi nic nie robi.

Laki13:
Nie będę zbyt oryginalny, gdy powiem, iż nałatwiejszym smokiem jest smok bagienny, ponieważ pomagają nam Rod i Cipher. Ale także jest najsłabszy ze wszystkich smoków.

Mc:
Najłatwiejszym smokiem jest smok bagienny, czemu?? Dlatego, że jest najsłapszy i na dodatek tego pomaga nam Rod i Cipher

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej