Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
AMD vs Intel
DiLL Gang Forever:
JA słyszałem że jako do gier to lepiej sprawdzają się procki AMD. <_<
Z kolei procki Intel są lepsze jeśli chodzi o własną twórczość(grafiki, modele, tekstury...itp.)
Pozdrawiam ;)
Bomba:
A ja chciałbym wiedziec jak ktoś kto dzisiaj się zarejestrował moze miec tyle punktów reputacji??????????? NIEMOÂŻLIWE przykładem jest gośc powyżej. Ja mam intela i jestem zadowolony gry chodzą wyśmienicie na intelach.
Sirius:
Podejrzewam, że jest to użytkownik który zrobił sobie podwójne konto, i z tego 2 nabija sobie reputacje. Albo IsentoR mu dał :P
Polecam Intela, nigdy nie musiałem narzekać...
Sado:
--- Cytat: Bomba w 01 Sierpień 2009, 19:50:43 ---A ja chciałbym wiedziec jak ktoś kto dzisiaj się zarejestrował moze miec tyle punktów reputacji??????????? NIEMOÂŻLIWE przykładem jest gośc powyżej. Ja mam intela i jestem zadowolony gry chodzą wyśmienicie na intelach.
--- Koniec cytatu ---
OMG! WTF! ROTFL! A ty masz jeszcze więcej!!!!111111jedenjedenjeden. Zgadnij dlaczego. Bo ja ci dałem repka, a sam mam dużo. Wystarczy przeczytać ten temat: http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,19973.0.html
I już wszystko wiadomo.
@topic (żeby nie było :P)
Zawsze używałem AMD i żadnych problemów nie miałem.
Capo:
Ja mam Intela jestem zadowolony choc kusi mnie aby w przyszłości kupic i przetestowac AMD.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej