Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wygląd naszych przyjaciół
user no. 11627:
Jakby nie patrzeć to wszyscy się zmienili.
Kapii:
I to nie w pozytywnym znaczeniu...
Gdyby mi ktoś ich pokazał przed grą w G3 (ale w np. stroju farmera) nie rozpoznał bym ich. No może Lestera (Tatuaż na twarzy) i Gorna (kolor skóry i mięśnie).
Edit.
Znam to uczucie... Ale i tak najgożej wygląda Milten. Diego można poznać przynajmniej po wąsach.
Eternith:
Jeśli chodzi o ogólne możliwości silnika, to nie byłem zaskoczony, ale tylko dlatego, że oglądałem wcześniej screeny.
Najgłupiej według mnie wygląda Diego. Ma małą głowę i wielki korpus. xD Może mi się tak tylko wydaje... No i osiwiał nam stary złodziej... : P
I ten głos Miltena... Kiedy go słyszę, ledwo powstrzymuję się przed pokusą uduszenia go...
Robben:
Ja tu powiem, która z postaci mi się bardziej podobała, niż ta z Gothica I i II, a która mniej podobała:
- Bezimienny: wolę go w trzeciej części, bo jest bardziej dojżały i napakowany, a poza tym, ma taką samą fryzurę jak ja i dlatego go wolę ;D
- Diego: trochę ma inną buźkę, od tego tego z GII, ale i tak jest całkiem podobny. Może być ;)
- Milten: no... ten pan jest troszkę wylizany i wygląda jak laluś, więc mi się nie podoba :P
- Lester: pozbył się wkońcu tych swoich szmat, a jego twarz jest dużo lepsza od tej z Gothica I i II, więc wygląda jak należy :)
- Gorn: troszkę też ma inną twarz, ale też jest nieźle, choć dziwi mnie fakt, że aż tak się opalił podczas podróży na kontynent :-\
- Lee: też trochę odmieniony, ale podobny jest :D
- Lares: wolałem go w GI i GII, ale teraz wygląda trochę głupio. Na początku go w ogóle nie poznałem :o
- Angar: zmiana wyglądu wyszła mu na lepsze - twarz lepsza i ładniejszy pancerz 8)
- Xardas: może być, ale chyba w GI i GII był ładniejszy
- Magowie Wody: każdy poza Saturasem był beznadziejny. Brak jakiejkolwiek podobizny z GI i GII i to mnie przeraziło :P
Patty:
Milten: Taki laluś z włoskami na żel. Zupełnie nie przypomina maga ognia, jakiego poznaliśmy w kolonii.
Magowie Wody: Tutaj zmiana wyszła im na lepsze. Wyglądają na starszych, poważniejszych. Są inni.
Lester: Właściwie się nie zmienił, co mu dobrze zrobiło, Wygląda lepiej po prostu, co wynika z silniku graficznego.
Co do reszty nie mam zastrzeżeń. Ale lepiej wyszli wszyscy oprócz Miltena.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej